Adviezen

Hoe zich te ontdoen van vingernagel schimmel


Er zijn verschillende behandelingen voor vingernagelschimmel, waaronder enkele zeer effectieve medicijnen. Sommige soorten vingernagelschimmelgeneesmiddelen kunnen echter ernstige leverproblemen veroorzaken, dus veel mensen kiezen ervoor om ofwel last te hebben van de beschamende en problematische symptomen of proberen de schimmel te behandelen met een verscheidenheid aan huismiddeltjes. Helaas werken veel van de huismiddeltjes niet. Er is echter een trefzekere manier om van vingernagelschimmel af te komen en deze weg te houden.

Meng de appelazijn en de waterstofperoxide in de fles. Je kunt beide in de fles gieten en vervolgens schudden. Zorg ervoor dat het deksel goed dicht zit voordat u de vloeistoffen mengt.

Was je handen grondig. Gebruik de nagelborstel om onder je vingernagels te schrobben en maak ze grondig schoon. Vuil onder de vingernagels kan helpen de schimmelinfectie aan te houden, waardoor het probleem wordt verergerd.

Reinig onder je vingernagels met de oranje stok. Dit is een delicaat proces, omdat je zoveel mogelijk schimmelresten moet verwijderen (het ziet er kruimelig uit en komt onder de nagel als poeder vandaan) maar je moet niet hard onder de nagel duwen en in de huid breken, waardoor een wond ontstaat .

Gebruik de pipet om een ​​paar druppels azijn / peroxide-oplossing onder je nagel te spuiten. Het kan steken, dus wees voorbereid.

Ga door met het behandelen van uw vingernagelschimmel met dit regime tot het een volledige maand volledig afwezig is geweest van uw vingernagels. Misschien hoef je niet elke avond veel te schrapen, maar je moet er wel voor zorgen dat je nagels schoon blijven en dat je alle schimmelresten buiten het gebied houdt. Je zult het geïnfecteerde deel van je nagel kunnen zien uitgroeien terwijl je de schimmel verwijdert. Steriliseer al je apparatuur met bleekmiddel elke keer dat je het gebruikt, om te voorkomen dat je je nagels opnieuw infecteert met de schimmel die je de dag ervoor hebt verwijderd.

Tip

  • Sommige mensen laten hun vingertoppen 30 seconden tot een minuut weken in een mengsel van 4 kopjes water en 1 kop bleekwater om de schimmel te doden. Dit kan echter uw vingers bezeren, dus doe het niet elke nacht en verwijder uw vingers onmiddellijk als ze beginnen te branden.