Adviezen

Wat is een drugstest met 10 panelen?


Een drugstest met 10 panelen is een eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken test die zelf kan worden beheerd in het comfort en de privacy van uw eigen huis. Het is bedoeld om snel sporen van 10 verschillende geneesmiddelen in de bloedsomloop van het lichaam te detecteren.

Target medicijnen

De 10-panel drugstest is zo genoemd naar de 10 veel voorkomende medicijnen waarop het is gericht: marihuana, cocaïne, fencyclidine, opiaten, methamfetamine, methadon, amfetaminen, barbituaten, benzodiazepinen en trycyclisch antidepressivum.

Doel

De 10-panel drugstest is gemaakt als een eenvoudige methode voor werkgevers en andere organisaties om de meest voorkomende vormen van drugsgebruik bij hun werknemers, medewerkers en leden te detecteren. Volgens Craig Medical is 95 procent van de misbruikte medicijnen detecteerbaar met deze drugstest.

Hoe het werkt: positief resultaat

Een roze band is zichtbaar in de controlezone van elk medicijn. Een positief resultaat voor een specifiek medicijn wordt aangegeven als er geen kleurband in de specifieke testzone van dat medicijn verschijnt.

Hoe het werkt: negatief resultaat

Een negatief resultaat wordt aangegeven wanneer de roze band zichtbaar blijft in de specifieke testzone van het medicijn, wat betekent dat het medicijn niet aanwezig is of onder de detectielimiet van de test ligt.

Hoe het werkt: ongeldige test

Als de kleurenband niet in alle testzones zichtbaar is, moet de test ongeldig worden verklaard en opnieuw worden uitgevoerd.


Bekijk de video: Nate Diaz to UFC: Don't Play Me (December 2021).