Info

Hoe het meeste vet op de elliptische trainer te verbranden


De elliptische trainer is een bekend product geworden dat de hoogte bereikt van andere vetverbrandende apparatuur, zoals de loopband en hometrainer. De elliptische trainer won zijn populariteit door een alternatief te zijn voor hardlopen. Het ontwerp van de elliptische trainer houdt je voeten geplant terwijl je een aangepaste loopbeweging uitvoert. Dit maakt de elliptische trainer een favoriete cardio-oefening voor mensen met slechte knieën en mensen die hardloopblessures willen voorkomen. De elliptische trainer is een attente machine die gemakkelijk op je lichaam werkt en krachtige vetverbrandende oefeningen levert.

Stap 1

Bereken uw streefhartslag. Trek uw leeftijd af van het getal 220, het verschil is uw maximale hartslag. Vermenigvuldig uw maximale hartslag met 0,60, het product is het minimum aantal van uw doelhartslagzone. Vermenigvuldig uw maximale hartslag met 0,80, het product is het maximale aantal van uw doelhartslag. Als uw hartslag binnen dit bereik ligt, voert u veilig een optimale training uit.

Stap 2

Stap op de elliptische trainer door elke voet in de voetharnassen te plaatsen. Gebruik de handgrepen om jezelf in evenwicht te houden terwijl je op zijn plaats stapt. Gebruik de handgrepen om de elliptische trainer te starten door de andere naar u toe te trekken en de dichtstbijzijnde weg te duwen en wissel het duwen en trekken af ​​om de beweging voort te zetten. Beweeg uw benen in een lopende beweging terwijl u contact houdt met het voetharnas. Gebruik de handgrepen om de elliptische trainer te verplaatsen, verbrandt meer calorieën dan alleen je armen laten rusten.

Stap 3

Selecteer een weerstandsniveau. Hogere weerstandsniveaus passen meer weerstand toe op de beweging. Dit vereist meer spiervezels om mee te doen, waardoor meer calorieën worden verbrand. Kies een instelling die u uitdaagt, maar waarmee u de beweging ook zonder inspanning kunt voortzetten. Als u een te hoog weerstandsniveau kiest, schakelt uw lichaam van een aerobe trainingsmodus naar een anaërobe. Anaërobe oefening is beter voor het opbouwen van spieren en aerobe oefening is beter voor het verbranden van calorieën, dus het is belangrijk om een ​​aerobe intensiteit te behouden.

Tip

  • De elliptische trainer lijkt op rennen maar is toch anders, dus de beweging is een beetje onnatuurlijk en kost wat tijd om eraan te wennen. Oefen op een langzame intensiteit totdat u gewend bent aan de beweging.