Adviezen

Hoe gezond te eten bij Culver's


Het is niet altijd gemakkelijk om gezond te eten als je uit eten gaat, vooral als je naar een quick-service of fast-food restaurant gaat. Door uzelf vertrouwd te maken met de voedzamere opties die op het menu beschikbaar zijn, kunt u zich gemakkelijker aan uw doelstellingen voor gezond eten houden. Culver's heeft een speciale notatie op het menu voor de beschikbare opties met minder calorieën - Mindful keuzes. Als je haast hebt, is het waarschijnlijk je beste keuze om uit deze opties te kiezen. Houd er rekening mee dat menu-items of hun voedingsinformatie van tijd tot tijd kan veranderen.

Hoofdgerechten

HelpGuide.org beveelt aan om uw hele maaltijd indien mogelijk onder de 500 calorieën te houden. Als je een hamburger wilt, is de originele single je beste keuze, met 361 calorieën, 16 gram vet, 500 milligram natrium en 39 gram koolhydraten. Sla de kaas, spek en extra pasteitjes over, want deze voegen een aanzienlijk aantal calorieën toe. De bacon deluxe triple burger heeft bijvoorbeeld 1.020 calorieën en 66 gram vet.

Andere sandwiches die relatief weinig calorieën bevatten, zijn de rundvlees stoofvlees sandwich, met 413 calorieën, en de gegrilde kip sandwich, met 407 calorieën. Blijf weg van de diners, want degene met de laagste calorieën, het rundvlees stoofvlees diner, heeft nog steeds 755 calorieën en 34 gram vet. Het vierdelige vers gebakken kipdiner heeft 2.017 calorieën, wat voor veel mensen genoeg is voor een hele dag.

Salades en Soepen

Een salade is een nog betere keuze dan een sandwich, omdat het je een grotere portie geeft voor minder calorieën. Zorg ervoor dat u een van de lichtere dressings kiest, zoals de frambozenvinaigrette, die slechts 45 calorieën bevat, vergeleken met 310 calorieën voor dezelfde hoeveelheid dikke bleu-kaasdressing. Zet de dressing erbij zodat je kunt kiezen hoeveel je gebruikt en wat calorieën bespaart. De gezondste salade ter grootte van een maaltijd is het tuinfresco met gegrilde kip, dat 350 calorieën, 13 gram vet en 12 gram koolhydraten bevat. Zelfs de hoogste calorie-keuze - de kipcachou met gegrilde kip - is beter dan de meeste sandwiches, met 459 calorieën.

Een bouillon-gebaseerde soep is een ander voedzaam alternatief voor een voorgerecht of kant. Je kunt het combineren met een salade voor een caloriearme lunch of diner. Florentijnse soepen met kipnoedels en tomaten bevatten het laagste aantal calorieën, met 110 per portie. Vermijd de Baja kip enchilada, George's chili, gegratineerde aardappelen en Wisconsin kaas, die allemaal meer dan 300 calorieën per portie bevatten.

Kanten en Dranken

De salade heeft slechts 54 calorieën, waardoor het een van de beste keuzes is voor bijgerechten. Andere relatief goede opties zijn de sperziebonen, aardappelpuree en het dinerbroodje, die allemaal tussen de 120 en 140 calorieën bevatten. Vermijd de chili cheddar-frietjes, die 690 calorieën per portie bevatten, en de Wisconsin-kaaskwark, die 515 calorieën bevatten. De andere soorten friet en uienringen zijn allemaal tussen de 260 en 460 calorieën per portie.

Ongezoete ijsthee, hete thee, water en light frisdrank of lichte limonade zijn je beste keuzes voor drankjes. Deze bevatten allemaal minder dan 20 calorieën per portie. Vermijd de normale frisdrank, die tussen de 200 en 440 calorieën bevat, afhankelijk van de grootte en het type dat u kiest. De mouten, shakes en praalwagens bevatten nog meer calorieën. Een biervlotter met korte wortels heeft 446 calorieën, maar kies een lange mint-shake en je verbruikt 1.348 calorieën.

Bevroren Vla

Het dessert overslaan is de gezondste optie, maar het kan moeilijk zijn als je naar een restaurant als Culver's gaat dat bekend staat om zijn bevroren vla. Als je je aan gezondere keuzes voor je maaltijd houdt, kun je uitgeven met een enkele lepel in een gerecht. Chocolade heeft 280 calorieën per schep en vanille heeft 308. Blijf uit de buurt van de ijscoupes met drie scheppen en middelgrote of grote betonmixers, die elk meer dan 1.000 calorieën bevatten.

Als je van een ijscoupe of mixer houdt, koop dan een minimixer of een one-scoop ijscoupe en deel het met iemand anders aan je tafel. De cashew caramel-ijscoupe met een schepje heeft 572 calorieën, waardoor het de laagste calorie-ijscoupe is, en de mini-mixers met chocolade, aardbeien en vanille hebben elk tussen de 400 en 450 calorieën.