Adviezen

Van keratose afkomen (rode bultjes op huid / armen)

Van keratose afkomen (rode bultjes op huid / armen)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Leer hoe je die lelijke hobbels en roodheid op je armen kunt wegwerken of op zijn minst kunt verminderen! Dit is een eenvoudig, alledaags proces dat keratosis pilaris kan helpen verminderen en zelfs elimineren.

Keratosis Pilaris is een genetische aandoening die niet kan worden genezen. Deze dagelijkse behandeling kan helpen om die rode bultjes tijdelijk te verminderen en zelfs te verwijderen, zolang je de behandeling bijhoudt!

Koop Alpha Hydroxy Lotion bij uw dichtstbijzijnde apotheek. Dit kost ongeveer $ 10-15. Je kunt ook een luffa kopen bij je apotheek.

Elke keer dat je doucht, schrob je je arm met een loofa. Begin met lichte tot matige druk. Naarmate de tijd verstrijkt, kunt u meer druk uitoefenen naarmate uw huid eraan went. Zorg ervoor dat u niet zo hard wrijft dat u uw huid irriteert en lichte bloedingen veroorzaakt.

Breng na elke douche Alpha Hydroxy-lotion aan. Misschien wilt u dit ook elke dag een extra tijd doen.

Blijf dit elke dag doen, zelfs nadat de hobbels verdwijnen. Als u dit niet doet, verschijnen de hobbels opnieuw.

Tip

  • Zorg ervoor dat je religieus bent over het aanbrengen van de lotion. Als u het niet vaak en consistent doet, zult u geen resultaten zien. Resultaten kunnen tot weken duren, wees geduldig en blijf solliciteren!

Tip

  • Boen de huid niet met veel druk om de luffa te gebruiken. De huid kan erg zacht zijn en dit kan zelfs meer pijn en zelfs bloedingen veroorzaken.