Adviezen

Hoe een vlek van een gebonden tand te krijgen

Hoe een vlek van een gebonden tand te krijgen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gebonden tanden zijn een vorm van cosmetische tandheelkunde. Mensen kunnen meerdere tanden gebonden krijgen of slechts één om het uiterlijk van de tanden te verbeteren. In de hechtingsprocedure brengt de tandarts tand aan om een ​​tandkleurig materiaal op het glazuur aan te brengen. Bepaalde voedingsmiddelen en dranken vlekken vaak gebonden tanden zoals druivensap, rode wijn en bosbessen. Wanneer een gebonden tand vlekken krijgt, zijn er een paar manieren om van de vlek af te komen.

Giet waterstofperoxide in een kopje. Dompel een tandenborstel in de oplossing en poets de ene bevlekte tand. Poets een of twee keer per dag ongeveer 30 seconden in een cirkelvormige beweging. Waterstofperoxide is effectief voor het verwijderen van vlekken en wordt vaak aangetroffen in tandbleekpakketten. Deze methode voor het verwijderen van vlekken kost tijd, afhankelijk van de ernst van de vlek.

Verf op een tandenbleekgel. Deze gels worden geleverd in een klein flesje met een kleine borstel. Je schildert de whitening-gel op elke afzonderlijke tand en houdt deze gedurende de voorgeschreven tijd aan. Voor veel verf-whitening gels is de tijd 30 minuten tot een uur. U voert deze bleekmethode dagelijks gedurende één tot twee weken uit.

Ga naar een cosmetische tandarts. Tandartsen hebben verschillende methoden voor het bleken van tanden, waarvan sommige op één tand tegelijk worden toegepast. Hoewel het tanden laten bleken op het tandartskantoor duur is, krijg je de meest dramatische resultaten, soms binnen ongeveer een uur. Als de gebonden tand niet reageert op andere methoden voor het verwijderen van vlekken, heeft een cosmetische tandarts zeker een oplossing.


Bekijk de video: How to Box braids. Braids hairstyle on short hair. Back to school hairstyles. Box braid hairstyles (Mei 2022).