Info

Hoe vet te verbranden op heupen en dijen


U kunt vet verbranden op uw heupen en dijen met dieet en lichaamsbeweging; Het kan echter moeilijk zijn om alleen het vet op je heupen en dijen te verbranden. Onderhuids vet is het type dat op heupen en dijen wordt aangetroffen en hoewel het niet zo gevaarlijk is voor uw algehele gezondheid als visceraal vet - het type dat rond organen wordt aangetroffen - kan het draineren om rond te dragen en ervoor zorgen dat u meer vet rond uw buik ophoopt. Volgens het American College of Sports Medicine duurt het ten minste 60 minuten aanhoudende lichamelijke activiteit ten minste vijf dagen per week om gewicht te verliezen. Als u deelneemt aan een plan voor gewichtsverlies, zult u waarschijnlijk door uw hele lichaam afvallen. Verbrand vet op het onderste deel van je lichaam door een gezond dieet te combineren met calorieverbrandende cardio-oefeningen en krachttraining.

Oorzaken

Overmatig vet op je heupen en dijen is vooral problematisch voor vrouwen, maar mannen kunnen daar ook last van hebben. Naarmate vrouwen ouder worden, kunnen hormonen wegebben en vloeien, wat een geleidelijke ophoping van vet veroorzaakt, volgens de Harvard University Medical School. De afgifte van cortisol neemt toe met een afname van oestrogeen. Cortisol bevordert vetophoping in het lichaam.

Dieet

Er is geen magisch vetverbrandend voedsel of een combinatie van voedsel dat u zal helpen gewicht te verliezen op alleen uw heupen en dijen. Echter, of je nu 5 of 40 pond wilt verliezen, het op de juiste manier van brandstof voorzien van je lichaam zal je helpen gewicht te verliezen op je onderlichaam, volgens Dr. Walter Willet van de Harvard School of Public Health. Elimineer snoep en gefrituurd of vet voedsel en beperk uw inname van alcohol. Eet veel groenten, wat fruit en magere eiwitten. Het eten van volle granen in plaats van witte of overbewerkte graanproducten, zoals volkorenbrood in plaats van wit, kan helpen gewichtsverlies te stimuleren en een consistenter energieniveau aan te moedigen.

Cardio-oefeningen

De American Heart Association beveelt aan dat iedereen elke dag ten minste 30 minuten cardio-oefeningen doet (of ten minste vijf van de zeven dagen per week). Om meer gewicht te verliezen, verhoogt uw dagelijkse cardiotraining - of u nu loopt, hardloopt, zwemt of een andere oefening doet - tot 45 of 60 minuten de hoeveelheid vet die u op uw heupen en dijen verbrandt. Dansen en fietsen zijn beide energierijke cardiovasculaire activiteiten die tegelijkertijd werken aan het versterken van heupen en dijen. Een loopbandroutine kan worden gevarieerd door af te wisselen tussen lopen en rennen en zelfs naar de zijkanten schuifelen om de binnen- en buitendijen te trainen.

Verstevigende oefeningen

Veel verschillende toonoefeningen zijn ontwikkeld om mensen te helpen gewicht te verliezen op hun heupen en dijen. Het is belangrijk bij het kiezen van je toonoefeningen om ervoor te zorgen dat je alle spieren in je onderlichaam traint. Het gebruik van weerstandsbanden of enkelgewichten - enkelwraps met gewichten binnenin - kan de spiermassa in je benen vergroten en vet verminderen. Squats en beenliften zijn ideaal voor het trainen van heupen en dijen.