Adviezen

Hoe bloedplaatjes op natuurlijke wijze te verhogen

Hoe bloedplaatjes op natuurlijke wijze te verhogen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lage bloedplaatjes wordt trombocytopenie genoemd en kan leiden tot overmatig bloeden wanneer er letsel optreedt. Bloedplaatjes zijn de kleine cellen in uw bloed die functioneren om deel te nemen aan het stollingsproces. Elke bloedplaatjes bevatten korrels die het vermogen van de bloedplaatjes om aan elkaar te kleven en het oppervlak van een beschadigde bloedvatwand verbeteren. Een voldoende aantal bloedplaatjes voorkomt bloeding door een gescheurd bloedvat. U kunt op natuurlijke wijze uw bloedplaatjes verhogen om lekkage van rode bloedcellen te voorkomen en de kans op bloeding te verminderen.

Vermijd geraffineerde suikers, verzadigde vetten, bewerkte voedingsmiddelen en granen en koolzuurhoudende (koolzuurhoudende) dranken. Deze voedingsmiddelen zorgen ervoor dat de bloedplaatjes vallen.

Blijf uit de buurt van zuivelproducten, alcohol en voedingssupplementen in uw dieet.

Consumeer veel gezonde natuurlijke voedingsmiddelen zoals biologisch voedsel, fruit en groenten. Dit helpt om uw interne mechanisme te stimuleren, wat uw aantal bloedplaatjes verhoogt. Eet veel tomaten en bessen, die boordevol vitamines en mineralen zitten met sterke antioxiderende eigenschappen die u helpen uw bloedplaatjes te verhogen. Voeg veel groene bladgroenten toe aan uw dagelijkse voeding. Ze hebben de neiging om het hemoglobinegehalte van het bloed te verhogen, waardoor de onderliggende oorzaak van lage bloedplaatjes wordt aangepakt.

Was alle rauwe voedingsmiddelen grondig om parasieten of virussen te verwijderen die kunnen leiden tot een verlaging van het aantal bloedplaatjes.

Versterk uw immuunsysteem met levertraan of lijnzaadolie. Deze oliën zullen ook ontstekingen verminderen, uw bloedsomloop verbeteren en uw verhouding van lipoproteïne met hoge dichtheid tot lipoproteïne met lage dichtheid verhogen.

Neem een ​​supplementcapsule paddestoelextract (geen paddestoelen). Zoek naar een capsule met het extract van shiatake, maritake en andere paddenstoelvariëteiten die helpen het immuunsysteem in evenwicht te brengen.

Voeg veel verse knoflook toe en vul uw dieet aan met vitamines en mineralen zoals co-enzym Q10; selenium; zink; melatonine; vitamine A, B, D en E; Omega-3; en ijzersupplementen. Deze zullen uw immuniteit en vermogen om ziekten te bestrijden verbeteren.

Tip

  • Neem contact op met uw arts voor specifiek advies over de voedingsmiddelen en supplementen om het aantal bloedplaatjes te verhogen.


Bekijk de video: Laag aantal bloedplaatjes Beste behandeling en natuurlijke remedies (Mei 2022).