Info

Hoe vetrollen te verbranden

Hoe vetrollen te verbranden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Rollen worden veroorzaakt doordat overtollig vet wordt opgeslagen in een bijzonder problematisch lichaamsgebied. De onderbuik is een veel voorkomende klacht voor dikke broodjes, evenals de nek, oksels en de gehate liefdeshandvatten. Je kunt je gewichtsverlies niet richten op een dikke rol, maar je kunt wel het totale lichaamsgewicht verliezen.

Stap 1

Verminder uw dagelijkse calorie-inname. Overtollig vet wordt veroorzaakt door overtollige calorieën. Als je lichaam niet alle verbruikte calorieën als brandstof gebruikt, worden deze calorieën opgeslagen en hopen ze zich op in vetrollen. Er zijn 3500 calorieën in 1 pond vet, dus snijd 500 calorieën per dag om 1 pond per week te verliezen. De 500 calorieën kunnen worden gereduceerd door een dessert met hoge verwennerij over te slaan, een normale frisdrank en een verkoopautomaat te elimineren, of door uw calorieën op te schrijven, zodat u voorzichtig bent dat u niet te veel consumeert. Het verminderen van voedselporties met 15 procent vermindert ook calorieën.

Stap 2

Oefening op een dagelijkse basis. Om af te vallen, beveelt de American Council on Exercise de meeste dagen van de week ten minste 60 minuten lichamelijke activiteit aan. Een stevige wandeling van een uur of zelfs 30 minuten joggen kan ongeveer 400 calorieën verbranden. Je kunt gemakkelijk een extra 100 verbranden door de trap te nemen en een blok bij een ingang te parkeren. Een fiets rijden naar het werk of op school is een andere manier om die dikke broodjes te zien verdwijnen.

Stap 3

Voeg spieren toe aan je lichaamsbouw. Door uw spiermassa te vergroten, kan uw lichaam sneller calorieën verbranden, omdat spierweefsel meer calorieën verbrandt dan vetweefsel. Voer weerstandstraining drie dagen per week uit en concentreer u op uw belangrijkste spiergroepen. Crunches, biceps curls, pushups, squats en lunges zijn voorbeelden van versterkingsoefeningen. Voer drie sets van acht uit voor elke oefening.

Tips

 • Vervang tv-tijd met een lichamelijke activiteit, zoals een fietstocht, tuinieren, schoonmaak huis of een familie wandeling.
 • Schakel over van volle of 2 procent melk naar magere melk. Dit kan zelfs het aantal calorieën van recepten die om melk vragen verminderen.
 • Vetarm betekent niet caloriearm. Controleer altijd het voedseletiket om het aantal calorieën dat u verbruikt te bepalen.Opmerkingen:

 1. Wildon

  Zelfs, oneindig

 2. Tesar

  ik vertrouw je niet

 3. Akikasa

  Het is geen jammer om zo'n bericht af te drukken, je zult zelden zo'n bericht vinden, bedankt!

 4. Sharr

  Je hebt helemaal gelijk. Daarin wordt er ook iets goed gedacht, ben het met je eens.

 5. Ozzi

  Mijn excuses, maar naar mijn mening vergist u zich. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 6. Malacage

  Helemaal met haar eens. In dit niets is er een goed idee. Klaar om u te ondersteunen.Schrijf een bericht