Adviezen

Hoe uw bed op te heffen om zure reflux te verlichten


Zure reflux is niet leuk - vooral als je probeert te slapen. Het is al erg genoeg om maagzuur in je keel te krijgen, brandend en een bittere smaak achter te laten, maar het is erger als het je laat woelen en laat in de nacht draait. Je hoofd omhoog houden terwijl je slaapt, is een eenvoudige maar effectieve manier om de symptomen van zure reflux te beheersen.

Met een verstelbaar bed

Pas de kop van je bed aan. Probeer eerst een kleine hoek, zoals 10 of 15 graden - net genoeg om uw slokdarm boven uw buik te krijgen terwijl u comfortabel kunt slapen.

Probeer een paar nachten in bed en observeer uw symptomen.

Vergroot de hoek als de symptomen aanhouden. Volgens de Mayo Clinic zou het voldoende zijn om je hoofd en romp ergens van 6 tot 9 inch op te tillen.

Met een schuimwig

Vraag uw arts om een ​​schuimwig aan te bevelen. Er zijn er honderden, en de kans is groot dat uw arts een goede kan aanbevelen.

Beoordeel uw behoeften. Sommige kussens hebben traagschuim, sommige niet. Sommige hebben platte oppervlakken, sommige hebben rug- en neksteunen. Prijs is ook een factor; sommige kussens kosten $ 20 en anderen meer dan $ 100.

Plaats de wig bovenop het bed. Je hoofd moet bijna gelijk liggen met de rand en je schouders en rug moeten goed ondersteund aanvoelen.

Met risers

Neem een ​​vriend of til het hoofdeinde van het bed op. Je moet de benen iets meer dan zes centimeter van de grond krijgen.

Plaats een riser onder elke poot van het hoofdeinde.

Leg de poten van het hoofdeinde neer op de risers. Het been moet stevig in de cup op de riser passen.


Bekijk de video: Our Miss Brooks: Indian Burial Ground Teachers Convention Thanksgiving Turkey (November 2021).