Adviezen

Producten die porseleinen tanden kunnen bleken

Producten die porseleinen tanden kunnen bleken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Over het algemeen zijn porseleinen tanden kunstgebitten, geheel of gedeeltelijk, bruggen, kronen of fineer, en elk heeft zijn eigen methode van whitening. Een porseleinen tand kan niet witter worden gemaakt dan wanneer de tand werd gemaakt, maar de verkleuringen en vlekken die zich in de loop van de tijd kunnen opbouwen, kunnen worden verwijderd om de oorspronkelijke kleur terug te krijgen.

Tandpasta

Alle tandpasta werkt om tanden witter te maken. Het bleken van tandpasta, hoewel het vlekken en verkleuringen zal verwijderen, werkt op porseleinen tanden niet op dezelfde manier als op gewone tanden. Voor porseleinen tanden die permanent in de mond zijn bevestigd, zoals bruggen, kronen en fineer, is reguliere tandpasta de beste methode om vlekken te verwijderen. Tandpasta is ontworpen om koffie, tabak, thee of andere voedingsmiddelen te verwijderen die tanden kunnen verkleuren. Het gebruik van tandpasta en een tandenborstel is vaak de beste methode om porseleinen tanden een consistente kleur te geven.

ProTech kunstgebitreiniger

ProTech-reiniger is ontworpen voor verwijderbare porseleinen tanden. ProTech Prothese Cleaner wordt gebruikt door het kunstgebit minimaal 30 minuten per dag in de oplossing onder te dompelen, hoewel het wordt aanbevolen om het kunstgebit een nacht in de oplossing te laten. Dit verwijdert vlekken van koffie, thee en nicotine, evenals het verwijderen van mogelijke pathogenen die ziekte bij de drager kunnen veroorzaken. De reiniger moet volledig van het kunstgebit worden gespoeld voordat hij weer in de mond wordt gestopt.

Ultrasone reiniger

Ultrasone reinigers, zoals die van Sharpertek, kunnen worden gebruikt om sieraden en contactlenzen schoon te maken, maar de ultrasone reinigers worden ook gebruikt voor kunstgebitten. Omdat het kunstgebit in de machine moet worden geplaatst, is het alleen voor afneembare porseleinen tanden. Een ultrasone reiniger reinigt elk deel van het kunstgebit, wat handig kan zijn gezien het feit dat onderdompeling en borstelen de moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk niet schoonmaakt. Ultrasone reinigers verwijderen bacteriën, vuil en vlekken.


Bekijk de video: Jongeren laten gebit beschadigen voor perfecte Hollywood smile (Mei 2022).