Adviezen

Estroven & Gewichtstoename

Estroven & Gewichtstoename


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Estroven-supplementen bieden vrouwelijke consumenten een over-the-counter volledig natuurlijke kruidenmanier om de symptomen van de menopauze te verminderen. De supplementformule bevat soja-isoflavonen, zwarte cohosh, calcium en boor, vitamine E en B-12, evenals andere B-vitamines en foliumzuur.

Menopauze

Als een vrouw de menopauze nadert, raken haar eierstokken leeg. Wanneer er weinig of geen eieren meer in de eileiders worden vrijgegeven, stopt haar maandelijkse menstruatiecyclus. De eierstokken stoppen ook met het produceren van zoveel oestrogeen en progesteron. Verlaagde oestrogeenspiegels kunnen overgangsklachten zoals opvliegers veroorzaken.

Gerelateerde voorwaarden

De Mayo Clinic somt hartziekten, urine-incontinentie, osteoporose en gewichtstoename op als de vier chronische aandoeningen die na de menopauze kunnen optreden.

Gewichtstoename

Het gebruik van oestrogeen kan ertoe leiden dat vrouwen water vasthouden, wat de oorzaak van gewichtstoename kan zijn. Soja-isoflavonen, een ingrediënt in Estroven, is een natuurlijke vorm van oestrogeen die voorkomt in sojabonen, kikkererwten en andere peulvruchten. Dit kan een lichte gewichtstoename van het vasthouden van water veroorzaken. (Ref.2)

Ook op dit moment in het leven van een vrouw kunnen de eisen om een ​​gezin te stichten verminderd zijn en is ze misschien niet zo actief als in voorgaande jaren. Metabolisme kan ook vertragen naarmate een vrouw ouder wordt. Door calorieën te besparen door uw totale dagelijkse calorie-inname en lichaamsbeweging kunt u voorkomen dat u te zwaar wordt.


Bekijk de video: Estroven Maximum Strength One Per Day 60 Caplets (Mei 2022).