Adviezen

Hoe berekenen hoeveel dagen tussen perioden

Hoe berekenen hoeveel dagen tussen perioden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hormoonfluctuatie is de kracht achter alles wat zich tijdens de maandelijkse menstruatiecyclus voordoet. Het leren van het patroon van de menstruatiecyclus van een vrouw is belangrijke informatie die veel vrouwen proberen te begrijpen. Of een vrouw nu actief probeert zwanger te worden of een zwangerschap te vermijden, de menstruatiecyclus biedt aanwijzingen die kunnen helpen bij het bepalen van de vruchtbare tijd. Bereken hoeveel dagen tussen periodes om uw individuele cyclus te begrijpen. U kunt deze informatie vervolgens gebruiken en gebruiken om zwangerschap te bereiken, zwangerschap te voorkomen of gewoon uw leven te beheren.

Maak een markering op de kalender op de dag waarop uw menstruatiecyclus begint (de eerste dag van bloeden).

Maak een markering in uw kalender op de dag dat uw volgende menstruatiecyclus begint (de eerste dag van bloeden).

Tel het aantal dagen tussen de twee tekens (inclusief het eerste cijfer maar niet met het tweede cijfer). Dit is het aantal dagen dat net plaatsvond tijdens uw meest recente menstruatiecyclus.

Volg de dagen in uw menstruatiecyclus gedurende 6 maanden. Nadat deze tijd is verstreken, vergelijkt u het aantal dagen in elke cyclus om te zien of uw cycli normaal zijn. Als elke cyclus ongeveer hetzelfde aantal dagen bevat, heb je een nuttig patroon dat je helpt de lengte van je menstruatiecyclus te kennen. Volgens de NetWellness-website zijn variaties van twee tot drie dagen normaal.


Bekijk de video: Voortplanting - Menstruatiecyclus (Mei 2022).