Info

Hoe vet te verbranden voor vrouwen


Je hebt misschien wat extra vet weggestopt in bepaalde gebieden waarvan je wilt dat die zouden verdwijnen. De snelste en gezondste manier om van extra gewicht en vetrollen af ​​te komen, is door het af te branden. Spieren verbranden te allen tijde vette calorieën om zichzelf te onderhouden. Dat betekent dat hoe meer spiermassa op je lichaam, hoe meer vet je verbrandt, zelfs als je slaapt. Het trainen van je grootste spiergroepen, je buikspieren, dijen en billen, verbrandt het meeste vet. Gezond eten, voldoende slapen en een gevarieerd en intens trainingsschema hebben, zal je helpen vet te verbranden.

Trainingen om vet te verbranden

Stap 1

Doe regelmatig cardiotraining. De sleutel tot vetverbranding met cardiotraining is om uw cardiotraining te verwisselen. Probeer aerobicslessen, danslessen, hardlopen, traplopen, basketbal en fietsen allemaal in één maand. Op deze manier zul je zeker al je verschillende spieren trainen terwijl je vet verbrandt. Cardiotraining is goed voor het verbranden van vet omdat u uw grootste spiergroepen gebruikt, vooral uw dijen en billen. Lopen met trappen richt zich op je quads en kuiten en sprinten op je bovenbenen. Springtouw werkt ook je benen en verbrandt vet. Voer intensieve intervallen uit wanneer u cardiotraining uitvoert; oefen krachtig en verhoog uw hartslag gedurende korte periodes en neem korte rustperioden tussen de intervallen.

Stap 2

Ga naar de sportschool en doe oefeningen met gewichtstraining om vet te verbranden. Het opbouwen van spieren door krachttraining verbrandt vet, zelfs wanneer u niet aan het trainen bent, omdat uw spieren calorieën gebruiken om te herstellen en te herstellen. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer vet je dagelijks verbrandt, net als squats, lunges, crunches, beenliften en deadlifts om je grootste spiergroepen op te bouwen. Laat je spieren 48 uur rusten na het trainen, zodat ze tijd hebben om te herstellen en opnieuw op te bouwen.

Stap 3

Volg hot yoga en power yogalessen bij je plaatselijke sportschool of yogacentrum. Er zijn ook intensieve yogahoudingen die je thuis kunt doen die vet verbranden door de buikspieren en andere grote spiergroepen aan te spreken. De Cobra-pose en de Bow-pose zijn poses die je grootste spiergroepen gebruiken. Warrior 1 pose betrekt ook alle belangrijke spiergroepen in je lichaam en helpt je vet te verbranden door ze te verstevigen.

Voeding en levensstijl keuzes

Stap 1

Eet voedzaam vers voedsel uit alle voedselgroepen, met een speciale nadruk op eiwitten. Eet vers fruit en groenten, mager vlees en volle granen. Om meer eiwitten te eten zonder ongezonde vetten te consumeren, eet je een verscheidenheid aan noten, zaden, volle granen zoals bruine rijst en een assortiment bonen. Eet zes kleine maaltijden per dag in plaats van drie grote. Dit verhoogt je metabolisme, wat betekent dat je de hele dag door meer vet verbrandt. Grote, zware maaltijden vertragen je lichaam en zorgen er vaak voor dat je vet opslaat in plaats van het te gebruiken. Door frequente lichte maaltijden te eten, worden het vet en de koolhydraten die u eet energie die uw lichaam meteen gebruikt, waardoor u vet kunt verbranden.

Stap 2

Bereken uw dagelijkse calorie-innamebehoefte en plan uw dieet om aan die behoefte te voldoen. U kunt de rekenmachine van AceFitness gebruiken om uw dagelijkse requrement te bepalen (zie link in bronnen). Je wilt er ook voor zorgen dat je genoeg eiwitten consumeert. Iedereen moet elke dag zoveel gram eiwitten consumeren als ze kilogram in gewicht hebben. Als u bijvoorbeeld 50 kilogram weegt, moet u ten minste 50 gram eiwit consumeren. Verhonger jezelf niet om te proberen vet te verbranden. Als er iets is, snijd dan gewoon de snoepjes en junkfood in uw dieet. Minder eten is geen gezonde manier om vet te verbranden, omdat calorie-inname meer te maken heeft met metabolisme dan met vetverbranding. Vooral als u regelmatig sport, wilt u veel gezond, energiek voedsel eten om uw lichaam van brandstof te voorzien, zodat het gezond kan verbranden.

Stap 3

Knijp tijdens uw drukke dagen in kleine trainingen om tijd te maken voor het verbranden van overtollig vet. Als vrouwen jongleren velen van ons met een dagelijkse baan met andere verantwoordelijkheden zoals het zorgen voor kinderen. Onnodig te zeggen dat het moeilijk kan zijn om tijd te vinden om te trainen. Als je die dagen hebt waarop je geen uur kunt vrijmaken om naar de sportschool te gaan, maak dan een wandeling van 15 tijdens je lunchpauze op het werk. Dit verhoogt je metabolisme, verbrandt vette calorieën en geeft je meer energie voor de rest van de dag.

Stap 4

Meet je voortgang met behulp van je kleding en een meetlint in plaats van een schaal. Het is het beste om niet alleen een schaal te gebruiken om je voortgang te beoordelen; spieren zijn dichter dan vet is gewicht, dus door spiermassa op te bouwen kan het gewicht nog toenemen terwijl het mager wordt. Neem wekelijks je heup- en tailleomtrek en noteer ze. Noteer ook wijzigingen in de manier waarop uw kleding past en markeer eventuele wijzigingen in kledingmaten die u aanbrengt.

Tip

  • Drink veel water. Rek en masseer alle pijnlijke spieren om ze te helpen herstellen. Zoals altijd, raadpleeg uw arts voordat u aan een nieuwe trainingsroutine begint.

Middelen