Adviezen

Hoe borsten kleiner te maken

Hoe borsten kleiner te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je kleinere borsten wilt, maak je deel uit van een groeiend segment van vrouwen die moe zijn van het dragen van een extra lading die veel ongewenste aandacht trekt. Helaas, omdat meer vrouwen grotere borsten willen, wordt er niet veel aandacht besteed aan degenen die hun borstomvang willen verkleinen. Er zijn echter manieren om je borsten in alle opzichten kleiner te laten lijken.

Draag twee beha's. Veel vrouwen met grote borsten nemen hun toevlucht tot deze tactiek. Het geeft niet alleen extra lift, het trekt ook de borst naar binnen en laat ze kleiner lijken. In het begin is het een beetje ongemakkelijk, maar na een tijdje begint het normaal te voelen.

Koop een minimaliserende beha. Deze beha's zijn ontworpen om de borsten naar binnen te trekken en ze kleiner te laten lijken. Een goeie zal deze prestatie bereiken en ook een echt goede lift geven. Wees er echter wel klaar voor om er een mooie cent voor uit te geven.

Koop een beha die past. Veel vrouwen, vooral degenen met grote borsten, lopen rond met doorhangende profielen die groter lijken omdat ze de verkeerde BH-maat dragen. Dus laat je meten en koop een borst die bij je past. Je ziet er kleiner en natuurlijker uit.

Doe borstoefeningen. De borstspieren verbonden met de borst kunnen worden opgetild door oefeningen die zich op dat gebied concentreren, zoals gewichtheffen, push-ups en pull-ups. Hoe steviger deze spieren zijn, hoe kleiner je borsten eruit zullen zien.

Cosmetische chirurgie ondergaan. Borsten die zo groot zijn dat ze je rug bezeren, kunnen via een operatie worden aangepakt. Natuurlijk zou dit het laatste redmiddel moeten zijn. Het is echter de meest permanente manier om uw borsten te verkleinen.

Tip

  • Probeer verschillende dingen om je borstomvang te verkleinen voordat je je op één ervan concentreert.

Tip

  • Als uw borstgrootte lichamelijke pijn veroorzaakt en u ervan weerhoudt deel te nemen aan het leven, raadpleeg dan uw arts.


Bekijk de video: - Alles over mijn borstVERKLEINING (Mei 2022).