Info

Hoe zadeltas vet te verbranden


Het heupgebied is een dikke probleemplek, vooral voor vrouwen. Bekend als zadeltassen, is overtollig vet op de heupen lelijk en kan het moeilijk zijn om geschikte kleding te vinden. Heupoefeningen zoals beenliften kunnen spieren onder de zadeltassen versterken, maar het zal het vet niet verbranden. De beste manier om zich te ontdoen van zadeltassen is door regelmatige aerobe oefeningen en een gezond dieet.

Stap 1

Doe 300 minuten aerobe oefeningen per week om gewicht te verliezen, beveelt de Centers for Disease Control and Prevention aan. Vijf dagen per week 60 minuten cardiovasculaire activiteit doen zal vet in de zadeltas verbranden en helpen bij het vormen van stevige heupen. Kies een activiteit die je leuk vindt, zoals in-line skaten, dansen, tennis of fietsen.

Stap 2

Sculpt heupen en benen met weerstandstraining. Richt op de zadeltassen door zijwaartse heupabductie, ook bekend als beenliften. Ga op een mat op je zij liggen met je benen en heupen op elkaar. Til het bovenbeen zo hoog mogelijk op zonder de heup terug te laten vallen. Laat het been zakken en herhaal dit gedurende 12 tot 15 herhalingen, wissel dan van kant. Voeg weerstand toe door een halter op je dij te houden terwijl je het been optilt.

Stap 3

Eet minder calorieën om vetverlies te versnellen. Aërobe training verbrandt vet, maar je moet minder eten dan je lichaam nodig heeft om van vet af te komen. Eet een gezond dieet van vers, heel voedsel om de juiste voeding te krijgen en een vol gevoel te krijgen. Elimineer junk en bewerkte voedingsmiddelen die weinig voedingswaarde hebben en zijn gevuld met ongezonde vetten en suikers.