Adviezen

Hoe te stoppen met kwijlen tijdens de slaap

Hoe te stoppen met kwijlen tijdens de slaap


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

het is mogelijk om te stoppen met kwijlen tijdens de slaap. De remedies voor deze aandoening kunnen variëren van gedragsveranderingen tot de behandeling van een onderliggende medische aandoening, zoals een allergie of een abnormale sinus.

Adem door je neus. De meeste mensen kwijlen tijdens de slaap omdat ze de neiging hebben om door hun mond te ademen. Tijdens de slaap, wanneer u bewusteloos en onbewust bent, hebt u niet dezelfde controle over uw lichaamsfuncties en emissies als tijdens uw wakkere uren. Voor mensen die door hun mond ademen, is het normaal dat speeksel door je gedeeltelijk open mond naar beneden en naar buiten begint te werken. Als je door je neus ademt en je mond dicht is, blijft je speeksel in je mond.

Als uw neusholtes beperkt zijn, kan een bezoek aan uw plaatselijke allergoloog of arts voor oor, neus en keel een verstandige stap zijn om ervoor te zorgen dat u uw neusholtes vrij houdt. Dit zorgt er niet alleen voor dat u tijdens de slaap niet kwijlt, het vermindert ook uw gevoeligheid voor verkoudheid en andere aandoeningen van de luchtwegen.

Ga naar uw allergoloog of arts voor oor, neus en keel om te bepalen of u door sinus- en / of neusproblemen niet door uw neus kunt ademen. Als uw neusholtes chronisch ontstoken zijn en u gewoon uit uw mond ademt vanwege noodzaak, kan een reis naar de juiste arts wonderen doen om uw neusholtes te verkleinen en / of uw verstopte sinussen te verlichten, waardoor u gemakkelijk kunt ademen en moeiteloos door je neus

Raak gewend aan slapen op je rug. Als je op je rug slaapt, is het vrijwel onmogelijk om tijdens de slaap te kwijlen. Zelfs met je mond open in deze positie, blijven je speekselafscheiding beperkt tot de binnenkant van je mond, precies waar ze thuishoren. Dus, experimenteer met op je rug liggen direct na het slapen gaan voor de nacht. Zelfs als je liever op je zij of op je buik slaapt, zal het beginnen van je nachtrust terwijl je op je rug zit veel doen om te voorkomen dat je kwijlt terwijl je slaapt. En als je midden in de nacht wakker wordt en je op je zij of buik bevindt, schakel dan onmiddellijk terug naar liggend op je rug. Hopelijk zal je lichaam na verloop van tijd aan die positie wennen en in die positie blijven staan.


Bekijk de video: Cesar Millan: Onzekerheid is het probleem - RTL LATE NIGHT (Mei 2022).