Adviezen

Hoe een maagklachten veroorzaakt door vettig voedsel te voorkomen

Hoe een maagklachten veroorzaakt door vettig voedsel te voorkomen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Velen van ons houden ervan om onszelf te verwennen met vet voedsel zoals gefrituurde hapjes, fondues en vettig vlees. De na-effecten kunnen we niet uitstaan. De maagklachten, de misselijkheid en de eer die wordt betaald aan de "porseleinen god" is de manier waarop ons lichaam zegt dat het een beetje hulp nodig heeft. Als je nog steeds wilt genieten, zijn hier een paar eenvoudige tips die je lichaam tijdens en na het waarderen zal.

Als u van plan bent een snelle trip naar uw favoriete fastfood-joint te maken, onthoud dan deze kleine tips bij het bestellen - bestel altijd extra augurken bij het bestellen van een sandwich, omdat de augurken helpen om de vetten af ​​te breken die aanwezig zijn in uw vleesproduct, en als je houdt van de toevoeging van ketchup en mosterd, stapel die op.

Als je in een gezellig restaurant eet, zijn er een paar eenvoudige toevoegingen aan je eten die je maag helpen bij de vertering van eventuele vette inname - Als je alcohol kunt drinken, is een glas wijn erg nuttig om uw spijsvertering, en kan matig worden genuttigd tijdens uw maaltijd; de gratis soepstengels of salade-begeleide crackers zijn niet alleen voor het uiterlijk, omdat hun inname verbindingen absorbeert die op zichzelf moeilijk te verteren zijn; als een salade je eerste gang is, zorg er dan voor dat je dressingkeuze niet alleen een extreem goede bron van vet is - als het vet bevat, zal het helpen vetten af ​​te breken.

Uitgenodigd voor een fonduefeest? Ze kunnen extreem heerlijk zijn, maar als de juiste ingrediënten niet ook aanwezig zijn, kan je maag wat problemen hebben. Een begeleiding van wijn bij de maaltijd is een must. Als u een gezonde repast wilt verzekeren en uw gastheer wilt complimenteren, neem dan een geschenkfles mee. Voordat je begint met eten, zorg ervoor dat er absorberende dippers zijn, zoals stukjes brood of soepstengels. Een gematigd assortiment groenten is overheerlijk, maar degenen die worden ingemaakt, helpen het beste de afbraak van de kaas wanneer deze zich in uw maag ophoopt. Eet langzaam en meng de broden en het ingemaakte voedsel. Geef jezelf de tijd om te verteren en je zult een uiterst aangename avond hebben op het feest en later thuis.

Tip

  • Als uw maag van streek raakt bij een van deze gelegenheden door vet voedsel, zorg er dan voor dat u augurken of olijven bij de hand hebt. Er zijn slechts een of twee van beide nodig om de spijsvertering van uw maag te bevorderen.


Bekijk de video: Maagzuur - Hoe Brandend Maagzuur Stoppen ! (Mei 2022).