Adviezen

Wat zijn de voordelen van het drinken van Calli-thee?

Wat zijn de voordelen van het drinken van Calli-thee?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Thee of kruidenthee zijn geweldige alternatieven voor koffie of frisdrank, omdat veel voedingswaarde of zelfs gezonde voordelen bieden. Callithee is een voorbeeld en is zowel een groene thee als een kruidenthee; het werkt om positieve effecten op lichaam en geest te bevorderen.

Wat maakt Calli Tea anders?

Calli-thee verschilt van een typische groene thee omdat het vijf gezonde kruiden bevat: camellia sinensis; citroen extract; chrysanthemum bloem; jasmijn extract; en Lalang-gras. Wanneer deze kruiden worden gecombineerd met de groene theebladeren, werken ze samen om balans in het lichaam te brengen.

Calli-thee is sterk antioxidant

Van Calli-thee is bekend dat het een sterk reinigingsmiddel voor diepe weefsels is. Dit wordt voornamelijk toegeschreven aan het camellia sinensis-kruid dat catechinen bevat - van nature voorkomende polyfenolchemicaliën - waarvan antioxidanten effectief zijn gebleken bij het absorberen van schadelijke vrije radicalen. Deze helpen bij het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam.

Calli Tea: goed voor lichaam en geest

Calli-thee heeft een aantal gezondheidsvoordelen die gepaard gaan met consumptie. Ze omvatten: het oplossen van arthritische afzettingen, het afbreken van plaque in slagaders, het oplossen van cysten, het verbeteren van de leverfunctie en het helpen bij de spijsvertering. Er is ook gezegd dat het de mentale scherpte verscherpt, werkt als een natuurlijk slaapmiddel en helpt bij gewichtsverlies.

Hoe Calli-thee te bereiden

Calli-thee is erg geconcentreerd. Daarom is één theezakje voldoende voor één liter water. U wilt heet water gebruiken, niet koken, omdat u de levende enzymen in de thee niet wilt doden. Het bevat geen suiker, kunstmatige zoetstoffen of andere chemicaliën. Voeg gerust wat honing toe als je het wilt zoeten.

Celebrity Endorsement van Calli Tea

Een artikel in Harper's Bazaar meldt dat actrice Sharon Stone een fan is van Calli-thee. Ze noemt het de "wonder" thee en bespreekt enkele van haar gezondheids- en schoonheidsgeheimen.


Bekijk de video: Groene thee verbetert geheugen (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Heretoga

  Ik raad iedereen aan om te kijken

 2. Tugis

  Goed gedaan!

 3. Jamel

  Het is het uitstekende idee. Het staat klaar om u te ondersteunen.

 4. Pajackok

  Daarin zit iets. Hartelijk dank voor de hulp bij deze vraag.

 5. Yolotli

  Geweldig, dit is zeer waardevolle informatie.

 6. Chad

  Is ver weg (verward)Schrijf een bericht