Info

Butt Dimples Oefening


Butt-kuiltjes - veroorzaakt door cellulitis of vetafzettingen direct onder het huidoppervlak - kunnen je schamen voor je uiterlijk. De aanwezigheid van cellulitis op uw derriere kan in de familie voorkomen, of worden veroorzaakt door hormonen of levensstijl. Een combinatie van eetaanpassingen, aerobe oefeningen en spierverstevigende oefeningen kan je helpen om kuiltjes in de billen kwijt te raken voor een soepeler, steviger ogend achteraanzicht.

Aerobic oefening

Aërobe oefening is een belangrijk onderdeel van het wegwerken van kuiltjes in de kont omdat het de bloedcirculatie verbetert. Beweeg je lichaam door ongeveer 300 minuten per week aan aerobe oefeningen te doen om gewicht te verliezen. Activiteiten zoals joggen, fietsen, wandelen of zwemmen helpen je om vet kwijt te raken, terwijl de spieren rond je billen worden gestemd voor een gladdere achterkant.

Intervaltraining

Wanneer u intervallen in uw aerobe trainingen opneemt, verhoogt u uw calorieverbruik en verhoogt u uw vetverbrandingspotentieel. Intervaltraining is een effectieve manier om cellulitis op en rond uw billen kwijt te raken. U kunt intervallen toevoegen aan vrijwel elke cardiovasculaire training door uw tempo of helling te verhogen. Als u wandelt, jogt of fietst voor aerobe oefeningen, ga dan sneller of ga 30 tot 60 seconden bergopwaarts na elke vier tot vijf minuten matig gestimuleerde activiteit.

Gewichtdragende oefeningen

Krachttrainingsoefeningen maken uw gluteus maximus of bilspieren strakker en strakker om uw billen een gladdere, stevigere uitstraling te geven. Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd met behulp van uw eigen lichaamsgewicht voor weerstand, of u kunt weerstand toevoegen door ze te doen met halters, kettlebells of een halter. Squats en lunges zijn twee krachttrainingsoefeningen die je overal kunt doen om je billen te verstevigen en de kuiltjes in je kont kwijt te raken. Als je in een sportschool traint, kun je beenverlenging en beenkrullen doen. Hoewel deze gewichtsmachines je beenspieren trainen, grijpen ze ook je gluteus maximus aan.

Andere Overwegingen

Bepaalde levensstijlveranderingen kunnen je helpen om kuiltjes in de billen kwijt te raken. Blijf uit de buurt van vet voedsel, te veel koolhydraten en te veel zout, terwijl u ervoor zorgt dat u vezelrijke volle granen en verse producten eet. Als je rookt, stop dan met roken om cellulitis kwijt te raken en je gezondheid helemaal te verbeteren. Draag ook kleding die niet te strak is, zodat de bloedsomloop naar je billen niet wordt onderbroken.