Adviezen

Snelste manier om buikvet voor mannen te verliezen

Snelste manier om buikvet voor mannen te verliezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel mannen en vrouwen enorm verschillende lichaamsvormen hebben, zijn de stappen voor het verliezen van buikvet en / of vet overal op het lichaam hetzelfde voor beide. Mannen hebben de neiging om overtollig lichaamsvet op hun bovenlichaam op te slaan, maar kunnen hun vetverlies versnellen door zich te houden aan een paar eenvoudige principes.

Calorieën verminderen

Mannen hebben de neiging om overtollig lichaamsvet in hun buik op te slaan, wat leidt tot de gevreesde vorming van bierdarmen en liefdeshandvatten. Mannen die hun buikvet willen verminderen, moeten hun dagelijkse inname van calorieën verminderen tot een niveau dat lager is dan de hoeveelheid calorieën die ze verbranden door dagelijkse training en een normaal metabolisme. Dit staat bekend als een negatieve caloriebalans, waarbij het lichaam meer calorieën verbrandt dan het opneemt. Hoe groter het verschil tussen het aantal calorieën dat u verbrandt en de calorieën die u binnenkrijgt, hoe sneller u zult afvallen.

Het eten van een vetarm, caloriearm dieet dat rijk is aan groenten, fruit, volle granen en mager vlees en zuivelproducten en het vermijden van een vetrijk, caloriearm dieet dat rijk is aan fastfood, gebak en vettig voedsel zal helpen gewicht te bevorderen / vetverlies doordat u zich voller en tevredener voelt met minder voedsel en minder calorieën.

Verhoog de aerobe oefening

Naast het verminderen van de calorieën die u inneemt, moet u de frequentie en / of duur van uw aerobe oefening verhogen. Aërobe oefening-oefening die het zuurstofverbruik van het lichaam verhoogt - is een effectief hulpmiddel voor gewichtsverlies / vetverlies dat veel calorieën verbrandt en de basale stofwisseling op de lange termijn verhoogt, die beide bijdragen aan vetverlies en / of gewichtsverlies. Het type aerobe oefening is niet zo belangrijk als de intensiteit van de oefening, omdat intensievere oefeningen betere resultaten voor gewichtsverlies opleveren.

Mannen die vet willen verliezen, moeten minstens vier tot vijf keer per week matige tot krachtige niveaus van aerobe oefeningen doen, gedurende ten minste 30 tot 45 minuten per sessie, zoals wordt aanbevolen door veel vooraanstaande gezondheids- en fitnessdeskundigen. Om het vetverlies te maximaliseren, moeten aerobe oefeningen worden gedaan, zodat u 70 tot 85 procent van uw maximale hartslag bereikt, wat een krachtig, snel trainingsniveau is. Om uw maximale hartslag te bepalen, trekt u gewoon uw leeftijd af van het getal 220. Een 35-jarige man heeft bijvoorbeeld een maximale hartslag van 185 (220-35 = 185) slagen per minuut.

De beste soorten aerobe oefeningen zijn oefeningen die je leuk vindt, zoals fietsen, zwemmen, hardlopen en wandelen, om er maar een paar te noemen, waardoor je tegelijkertijd intens genoeg kunt trainen om veel calorieën te verbranden. Hoe krachtiger en intenser een oefening is, hoe meer calorieën u verbrandt, wat helpt uw ​​vet- / gewichtsverlies te versnellen.