Adviezen

Wat is het verschil tussen Quadriderm & Tetraderm?

Wat is het verschil tussen Quadriderm & Tetraderm?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Medicijnnamen verklaren meestal niet het gebruik of de bijzonderheden van het medicijn en kunnen vaak verwarrend zijn. Bij het vergelijken van verschillende recepten, is het essentieel om de details van elk recept te kennen om de lijst met verschillen ertussen te kennen. Quadriderm en Tetraderm zijn twee merkcrèmes die uw dermatoloog voor u kan voorschrijven, maar elk om potentieel verschillende redenen. Misbruik van recepten kan gevaarlijk zijn, dus zorg ervoor dat u uw medicijnen begrijpt voordat u ze aanbrengt.

Quadriderm gebruikt

Quadriderm is een antibacteriële crème die meestal wordt voorgeschreven aan patiënten met koortslippen veroorzaakt door het herpesvirus of infecties, hoewel de volledige lijst met toepassingen uitgebreid is. Volgens het MIMS Drug Information System zijn sommige van de kwalen die met Quadriderm worden behandeld, chronische dermatitis van de ledematen, erythrasma, balanoposthitis, herpes zoster, eczematoid dermatitis, contactdermatitis, tinea pedis, tinea cruris en tinea corporis. De meeste van deze aandoeningen houden jeuk en zwelling van de huid in.

Tetraderm-gebruik

Tetraderm is ook een antibacteriële crème, maar het wordt meestal gebruikt om donkere vlekken of vlekken op de huid te verwijderen die worden veroorzaakt door verschillende huidcomplicaties zoals littekens, schimmelinfecties of huidschade achtergelaten door acne. Een ander gebruik voor Tetraderm is voor verlichting van en oplossing van vaginale irritaties zoals schimmelinfecties. De belangrijkste behandelde symptomen zijn jeuk en zwelling, vergelijkbaar met waar Quadriderm voor wordt gebruikt, maar het wordt ook gebruikt voor verschillende delen van het lichaam.

Quadriderm-specificaties

Een medicijnfabrikant uit de Filipijnen, Essex Pharmaceuticals, Inc, produceert Quadriderm-crème. De ingrediënten van Quadriderm en Tetraderm zijn bijna identiek, behalve in de percentages van elk gebruikt ingrediënt en één ingrediënt dat verschilt tussen de twee: Quadriderm bevat Clioquinol, een antischimmelmedicijn dat Tetraderm niet heeft. Een ander verschil tussen de twee crèmes is dat Quadriderm moet worden bewaard bij 86 graden, dat is 5 graden onder de voorgeschreven temperatuur voor Tetraderm.

Tetraderm-specificaties

De producent van Tetraderm-crème is een farmaceutisch bedrijf genaamd P C India Pharma Pvt. Ltd., gevestigd in Mumbai, India. Tetraderm vervangt de anti-schimmel Clioquino voor Vioform, dat ook een anti-infectieus is. Naast de verschillende opslagtemperatuur is Tetraderm meestal verkrijgbaar in een grotere dosis van 15 gram versus de 5 of 10 gram buizen waarin Quadriderm is voorgeschreven.