Adviezen

Symptomen van diabetes bij mannen

Symptomen van diabetes bij mannen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Diabetes kan zich soms ontwikkelen omdat de symptomen worden genegeerd. De American Diabetes Association zegt dat er nieuwe onderzoeken zijn om aan te geven dat vroege detectie van diabetes kan helpen de kansen van een man om de resultaten te vermijden, waaronder blindheid, amputatie en mogelijk overlijden, te verbeteren. Het is belangrijk om eventuele symptomen zo snel mogelijk aan een arts te melden.

Identificatie

Diabetes voorkomt dat het lichaam de hoeveelheid glucose reguleert die in de bloedbaan komt. Insuline is het hormoon dat door het lichaam wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de glucose, of suiker, in het lichaam correct wordt verdeeld. Een teveel aan glucose in het bloed kan leiden tot gevaarlijk lage energieniveaus in de lichaamscellen, wat kan leiden tot schade aan interne organen zoals het hart, de ogen en de nieren.

Gevolgen

Te veel suiker in de bloedbaan kan leiden tot verschillende aandoeningen, waaronder hartaandoeningen en beroertes, verlies van het gezichtsvermogen, nierproblemen die kunnen leiden tot urineweginfecties en een gele verkleuring van de huid, geelzucht genoemd, permanente zenuwbeschadiging en amputatie van ledematen. Mannen kunnen ook seksuele aandoeningen ervaren, zoals erectiestoornissen.

Potentieel

De symptomen van diabetes bij mannen kunnen in het begin soms onschadelijk lijken. Sommige van deze vroege symptomen omvatten een frequente drang om te urineren, overmatige honger of dorst, een onverklaarbaar gewichtsverlies en een gevoel van vermoeidheid of slaperigheid. Naarmate de toestand vordert, kunnen mannen ook merken dat ze gemakkelijk geïrriteerd raken, ze een constant angstig gevoel hebben en tijdelijke zichtproblemen ervaren, zoals wazig zien of dubbel zien.

Overwegingen

Sommige van de symptomen geassocieerd met diabetes kunnen bij mannen ernstiger voorkomen. De zichtproblemen kunnen evolueren naar een toestand van totale blindheid. Mannen zijn ook meer geneigd om de symptomen van hartproblemen in verband met diabetes te voelen, zoals pijn in de dijen en billen, direct na een fysieke training. Mannen lopen ook een risico op ledemaatamputatie als gevolg van diabetes-gerelateerde complicaties die bijna drie keer hoger is dan het risico van een vrouw.

Preventie / Solution

Mannen moeten overwegen stappen te ondernemen om hun kansen op diabetes te verkleinen. Sommige dingen die mannen kunnen doen om hun diabetesrisico te verlagen, zijn regelmatig sporten om in vorm te blijven en gewicht te verliezen, het roken van sigaretten te verminderen of te stoppen, de consumptie van alcohol te stoppen of te verminderen en hun inname van suikers in voedingsmiddelen zoals frisdrank te verminderen. pop en snoep.Opmerkingen:

 1. Dijora

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik kan het bewijzen. E-mail me op PM, we praten.

 2. Galeron

  Ik ben van mening dat u zich vergist. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 3. Ulmar

  Het relevante standpunt, het is grappig ...

 4. Suthley

  Bravo lijkt mij een uitstekende zin

 5. Jukka

  Ik denk dat je de fout toestaat. Ik bied aan om het te bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 6. Meztit

  liever, liever

 7. Dylen

  Natuurlijk. En ik kwam dit tegen. Laten we deze kwestie bespreken.

 8. Derwan

  aaaaaa, Martin, you're just a super megachelSchrijf een bericht