Adviezen

Hoe lang blijft Doxycycline Hyclate in uw systeem?

Hoe lang blijft Doxycycline Hyclate in uw systeem?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Doxycycline Hyclaat is een antibioticum dat gewoonlijk Doryx wordt genoemd en wordt gebruikt voor de behandeling van een aantal bacteriële aandoeningen, van longinfecties tot miltvuur. Ongeremd door voedselconsumptie gaat het via het spijsverteringsstelsel in de bloedbaan en wordt het via de lever uit het lichaam gefilterd. Hoewel het niet veel bijwerkingen heeft, heeft het enkele problemen veroorzaakt bij bepaalde patiënten.

Kenmerken

Doxycycline Hyclaat (gemeenschappelijke merknaam Doryx) is een kunstmatig breedspectrumantibioticum dat afkomstig is van oxytetracycline. Het wordt voorgeschreven in doses van 50 mg per capsule tot 200 mg per capsule. Regelmatige doseringsinstructies (één tablet tweemaal daags) geven aan dat het ongeveer 12 uur in het lichaam blijft.

Toepassingen

Doxycycline Hyclaat wordt gebruikt voor een reeks bacteriële infecties en kan worden gebruikt in plaats van penicilline, in gevallen waarin penicilline af te raden is, zoals allergieën. Het kan worden gebruikt als een profylaxe voor malaria (preventief tegen malaria) voor diegenen die naar landen reizen waar infectie een mogelijkheid is, vooral voor reizigers die vier maanden of minder weg zijn. Ook is aangetoond dat het effectief is in het vertragen van de progressie van een bepaalde soort Anthrax.

Beweging

Doxycycline wordt in capsulevorm ingenomen en via het spijsverteringsstelsel opgenomen in de bloedbaan, waardoor het door het lichaam kan bewegen om bacteriële infecties te bestrijden. De lever reinigt het medicijn uit het bloed en concentreert het in urine en ontlasting om het uit het lichaam te verwijderen.

Overwegingen

Doryx wordt niet geremd door voedsel dat wordt geconsumeerd, hoewel een vol glas water wordt aanbevolen om keel- en maagirritatie te beperken tijdens het gebruik van de medicatie. Hoewel het medicijn een absorptie van bijna 100 procent in het lichaam heeft, is het afhankelijk van absorptie via de spijsvertering en filtering door de lever, dus problemen met beide systemen kunnen problemen met de medicatie veroorzaken. Alleen een arts kan vaststellen of dergelijke problemen aanwezig zijn en de medicatie dienovereenkomstig aanpassen.

Waarschuwing

Doryx garandeert geen bescherming tegen malaria, maar helpt alleen om de ziekte te voorkomen. Regelmatige voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om te voorkomen dat ze door muggen worden gebeten.

Het kruist de placenta en beïnvloedt de foetus, dus het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

Het medicijn kan overgevoeligheid voor zonlicht en UV-stralen veroorzaken. Houd de tijd in de zon nauwlettend in de gaten.Opmerkingen:

 1. Acaiseid

  Een heel grappige mening

 2. Brandelis

  Je hebt gelijk.

 3. Zevulun

  Dit uitstekende idee moet opzettelijk zijn

 4. Darneil

  Je hebt geen gelijk. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM.

 5. Mikakus

  een zeer nuttige vraag

 6. Maurits

  Sorry voor het storen ... Ik ben bekend met deze situatie. Klaar om te helpen.Schrijf een bericht