Adviezen

Het chemische dieet

Het chemische dieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het chemische dieet, het chemische afbraakdieet, het chemische reactiedieet en het driedaagse chemische dieet volgen allemaal het principe van het combineren van voedingsmiddelen die samenwerken om een ​​chemische reactie te veroorzaken om het metabolisme te verhogen en een vetverbrandend effect te creëren. Alle bovengenoemde chemische diëten zijn rage diëten en kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken bij langdurig gebruik.

Werken deze chemische diëten?

Voedsel dat diëten combineert, heeft weinig of geen wetenschappelijk bewijs voor een dieter. Een opvallende uitzondering kan grapefruit zijn. Volgens een onderzoek in de Scripps Clinic hadden deelnemers die grapefruit aten vóór de maaltijd aanzienlijk lagere insulinespiegels in hun bloed. Insuline bevordert honger, dus het verlagen van insulinespiegels kan lijners helpen hun honger onder controle te houden. De studie merkt verder op dat een natuurlijke stof in grapefruit ook verantwoordelijk kan zijn voor het gewichtsverlies.

Waarschuwende details

Alle chemische diëten lijken erg op wat een individu op het dieetplan kan eten. Omdat ze theoretisch gebaseerd zijn op het chemisch in evenwicht brengen van voedsel, kunnen deze diëten niet worden vervangen. Als men niet van een bepaald voedsel houdt, is het het beste om dit soort diëten te vermijden. Als bepaald voedsel op deze zeer strikte menu's moet worden geconsumeerd, moet het worden gegeten, leuk vinden of niet, of u kunt zonder. Vanwege de beperkingen van de menu's en het lage aantal calorieën, zijn chemische diëten erg moeilijk voor de meeste mensen om te volgen. Als men het dieet kan volgen, zal ongetwijfeld gewicht verloren gaan, niet door het combineren van voedsel maar door de lage calorie-inname.

Op de verschillende bovengenoemde chemische diëten is het aantal calorieën per dag erg laag, meestal variërend van 850 tot 1.000 calorieën per dag. Caloriearme diëten worden alleen door artsen gebruikt wanneer een patiënt zwaarlijvig is. Chemische diëten zullen de dieter vertellen om het dieet gedurende drie tot vier dagen te volgen en vervolgens een normaal gezond dieet gedurende drie tot vier dagen te eten, dan terug te gaan naar het dieetmenu en de cyclus blijven herhalen totdat het ideale gewichtsverlies is bereikt.

Een gezonde volwassene kan een chemisch dieet volgen en waarschijnlijk geen ernstige gezondheidscomplicaties hebben als het dieet slechts op zeer korte termijn wordt gevolgd, maar dit wordt niet aanbevolen. Raadpleeg een arts en bespreek dieetdoelen met hem voordat u aan een dieet begint.

Eén dag voorbeeldmenu

Ontbijt: 1 kopje zwarte koffie of thee Halve grapefruit 1 snee toast 1 eetlepel. pindakaas

Lunch:
3 oz. tonijn in water 1 sneetje toast 1 kopje zwarte koffie of thee

Diner: 3 oz. mager vlees naar keuze 1 kopje sperziebonen 1 kopje wortels 1 appel 1 kopje vanille-ijs

Dit is dag één van het driedaagse chemische dieet, maar er zijn veel verschillende variaties op het dieetplan te vinden. Alle chemische diëten zijn zeer nauw verbonden met kleine verschillen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is een gebrek aan voedingswaarde en niet genoeg calorieën om een ​​goede gezondheid bij de meeste volwassenen te behouden.