Adviezen

Wat is een aerobe rijder?

Wat is een aerobe rijder?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gedeeltelijk roeimachine, deels buikcruncher, een aerobic rijder is een ongecompliceerde low-impact hometrainer die bijna iedereen kan gebruiken. Het originele concept is ontworpen door de uitvinder Lloyd Lambert uit Houston, de maker van NASA's loopband Moonwalker en de DynoCam, voorloper van fitnessapparatuur van Nautilus. Zijn uitvinding, voor het eerst geïntroduceerd in 1989, werd vervolgens geproduceerd en op de markt gebracht onder verschillende merknamen, zoals Nordic Rider, Power Rider en Gravity Rider. Deze algemeen beschikbare units bieden een betaalbare, draagbare trainingsoptie.

Achtergrond

ExerHealth, Inc. was het eerste bedrijf dat de aerobe rijder introduceerde onder de merknaam "HealthRider". De jaaromzet bereikte $ 25 miljoen in het derde jaar dankzij zowel het unieke ontwerp als een innovatieve marketingcampagne. ExerHealth was een van de eerste bedrijven die een beroemd persoon met een pitch combineert met een tv-commercial, wat resulteerde in een van de eerste infomercials. Auteur en fitness-expert Covert Bailey onderschreef de HealthRider als een middel om zowel fitness als permanente vetreductie te bereiken

Werking en beweging

Je bedient een aerobe rijder met behulp van een roeimachine beweging vanuit een zittende positie bovenop een frame van het fietstype. Met je voeten op pedalen geplaatst en je handen aan het stuur grijpend, trek je met je armen naar binnen terwijl je met je voeten naar beneden en naar buiten duwt, totdat je bijna rechtop staat. Je duwt dan naar boven en naar boven op het stuur, terwijl je knieën en voeten omhoog en naar binnen bewegen. Je werkt met elke beweging tegen het gewicht van je lichaam.

Voordelen

Aërobe ruitermachines betrekken alle grote spiergroepen van het lichaam. Door correct gebruik kunt u een algehele cardiotraining met weinig impact krijgen terwijl uw benen, armen en rug worden versterkt en ontwikkeld. De machines zijn draagbaar en compact en nemen minder dan 4 vierkante meter vloeroppervlak in beslag. Ze zijn eenvoudig te bedienen en u kunt uw trainingsroutines variëren door te veranderen waar u uw handen op het stuur plaatst.

Andere Overwegingen

Aerobic-rijders zijn geen geavanceerde of gecompliceerde machines, maar kunnen geschikt zijn voor beginners en anderen die niet op zoek zijn naar de uitdaging van zwaardere trainingsapparatuur zoals elliptische of loopbanden. Ze zijn overal verkrijgbaar. Nieuwe eenheden worden online verkocht, via winkels in huis en in winkels voor minder dan $ 500. Koopjesjagers moeten gebruikte apparatuur verkennen bij garageverkoop en online.

Middelen