Adviezen

Voordelen van Tripe

Voordelen van Tripe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tripe - een orgaanvlees afkomstig van de maag van rundvlees - maakt al eeuwen deel uit van de Britse en Ierse keuken en verdient zelfs vermeldingen in de Shakespeare-literatuur. Hoewel pens een onconventionele keuze lijkt in vergelijking met meer gangbare voedingsbestanddelen zoals kipfilet, is het de moeite waard om aan uw dieet toe te voegen. Tripe bevat relatief weinig calorieën, slechts 96 calorieën per 4-ounce portie, en dient als een bron van essentiële voedingsstoffen die uw gezondheid ten goede komen.

Vitamine b12

Tripe draagt ​​bij aan uw dagelijkse vitamine B12-inname. Voldoende vitamine B12 krijgen bevordert de bloedsomloop en is ook belangrijk voor de gezondheid van het zenuwstelsel. Het bevordert de functie van rode bloedcellen door een eiwit te maken dat deze cellen nodig hebben om zuurstof te transporteren. Het ondersteunt ook de gezondheid van de zenuwen door u te helpen gezonde myeline te behouden, een vettige stof die uw zenuwen nodig hebben voor efficiënte communicatie. Elke portie runder pens van 4 ounce biedt 1,6 microgram vitamine B-12, of tweederde van uw aanbevolen dagelijkse inname, vastgesteld door het Institute of Medicine.

Choline

Gebruik pens in uw dieet als bron van choline. Elke portie runder pens van 4 ounce biedt u 220 milligram choline - 52 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen en 40 procent voor mannen. Je lichaam gebruikt choline om verbindingen te produceren die essentieel zijn voor de weefselfunctie - lipiden die choline bevatten, vormen je celmembranen en helpen bij de celcommunicatie, terwijl de acetylcholine gemaakt van choline een gezonde hersenfunctie bevordert. Choline helpt ook uw lichaam om vetten te metaboliseren, waardoor een ophoping van vet in uw lever wordt voorkomen.

Selenium

Je verhoogt ook je seleniuminname door meer pens in je dieet op te nemen. Selenium speelt een essentiële rol in de weefselfunctie door het activeren van selenoproteïnen - een familie van enzymen die belangrijk zijn voor een goede gezondheid. Selenoproteïnen beschermen uw cellen tegen beschadiging van vrije radicalen, bevorderen de groei van nieuwe cellen, ondersteunen de schildklierfunctie en spelen een rol bij de werking van spiercellen. Het consumeren van een portie runder pens van 4 ounce verhoogt uw seleniuminname met 14 microgram en biedt een kwart van de aanbevolen dagelijkse inname.

Zink en fosfor

Eet pens als een bron van andere essentiële mineralen, zoals fosfor en zink. Beide mineralen voeden je celmembranen - fosfor vormt een bestanddeel van fosfolipiden, de vetten in deze membranen, terwijl zink bijdraagt ​​aan eiwitten die in je celmembranen zijn ingebed. Ze bevorderen ook allebei een gezonde celcommunicatie. Fosfor voedt je botten en tanden, terwijl zink de immuunfunctie ondersteunt. Een portie runder pens bevat 72 milligram fosfor - 10 procent van de aanbevolen dagelijkse inname - evenals 20 procent van de dagelijkse zinkbehoefte voor vrouwen en 15 procent voor mannen, vastgesteld door het Institute of Medicine.