Adviezen

Voordelen van cervicale radiculopathie en invaliditeit

Voordelen van cervicale radiculopathie en invaliditeit


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Artsen diagnosticeren cervicale radiculopathie wanneer een patiënt een beknelde zenuw in de nek heeft. Hernia-schijven veroorzaken vaak cervicale radiculopathie, hoewel er ook andere oorzaken zijn. Behandeling omvat meestal medicatie en fysiotherapie. In sommige gevallen is een operatie vereist.

Symptomen en pijn

Symptomen van cervicale radiculopathie zijn onder andere nekpijn, hoofdpijn en zwakte in de armen en kunnen in ernst variëren. Cervicale radiculopathie reageert meestal goed op de behandeling, maar in sommige gevallen is een operatie noodzakelijk en kan een persoon lange tijd buiten gebruik zijn.

Sociale zekerheid invaliditeitsverzekering

Als een persoon niet in staat is om ten minste één jaar te werken vanwege een medische aandoening zoals cervicale radiculopathie, komt hij mogelijk in aanmerking voor een verzekering sociale invaliditeit (SSDI). Aan andere voorwaarden moet worden voldaan; hij moet bijvoorbeeld in het verleden een aantal jaren hebben gewerkt.

Aanvullende beveiligingsverzekering

Als een persoon niet in aanmerking komt voor SSDI omdat ze in het verleden niet genoeg jaren heeft gewerkt, kan ze in aanmerking komen voor Supplemental Security Income (SSI) als haar cervicale radiculopathie haar verhindert om ten minste één jaar te werken. Bepaalde inkomensrichtlijnen zijn ook van toepassing.

Staat invaliditeitsverzekering

Verschillende staten bieden een invaliditeitsverzekering aan inwoners, waaronder New York, New Jersey, Rhode Island, Californië en Hawaii. De dekking varieert van staat tot staat, maar kan op korte termijn voordelen opleveren voor mensen die niet kunnen werken vanwege cervicale radiculopathie.

Kortlopende invaliditeitsverzekering

Sommige mensen kopen kortlopende invaliditeitsverzekeringen. Dit beleid biedt meestal dekking als mensen niet in staat zijn om voor een korte tijd te werken vanwege aandoeningen zoals cervicale radiculopathie. De exacte dekking varieert van beleid tot beleid.