Adviezen

Een platte kist voor mannen krijgen

Een platte kist voor mannen krijgen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor mannen die zelfs matig overgewicht hebben, kan overtollig vet in de borst een veel voorkomend en gênant probleem zijn. Helaas is gericht gewichtsverlies onmogelijk, volgens Yale Scientific en andere gezondheidsexperts. Dit betekent dat u bepaalde oefeningen niet kunt uitvoeren om gewicht in uw borst te verliezen, maar niet in andere delen van uw lichaam. De oplossing is in plaats daarvan om regelmatig krachttrainingsoefeningen uit te voeren die gericht zijn op de borstspieren om winst te maken in spiermassa, dichtheid, kracht en definitie. Ondertussen kun je cardiovasculaire oefeningen doen en een caloriebewust dieet eten om algeheel lichaamsvet te verbranden, je borst plat te maken en de spieren die je ontwikkelt te onthullen.

Stap 1

Voer de dumbbell bench press uit. Ga op je rug liggen op een gewichtsbank met halters in beide handen. Houd de halters op schouderbreedte met uw handpalmen van uw lichaam af gericht en uw ellebogen 90 graden gebogen. Adem uit terwijl je je borst samentrekt en de halters omhoog duwt. Pauzeer een moment nadat je armen zijn vergrendeld en adem dan in terwijl je de halters langzaam terugbrengt naar de startpositie.

Stap 2

Druk op de halterbank op de bank. Ga op je rug op een hellende gewichtsbank liggen en grijp de halter iets breder dan de schouderbreedte. Til de stang uit het rek en houd deze recht boven uw borst, waarbij u uw armen vergrendelt. Adem in terwijl je de balk langzaam naar je borst laat zakken. Pauzeer kort en adem dan uit terwijl u uw borstspieren samentrekt om de balk terug naar de beginpositie te duwen.

Stap 3

Voer het bankdrukken van de halter uit. Ga op je rug op een achteruitgangsgewichtbank liggen en grijp de stang iets breder dan de schouderbreedte. Til de stang van het rek en houd deze boven uw borst, armen vergrendeld en loodrecht op de grond. Adem in terwijl je de balk langzaam laat zakken totdat deze de onderkant van je borst raakt. Pauzeer kort en adem dan uit terwijl je de balk recht omhoog brengt tot je armen vergrendeld zijn.

Stap 4

Voltooi drie tot vijf sets van acht tot 10 herhalingen voor elke oefening. Voer alle drie de oefeningen achtereenvolgens uit om een ​​complete training op de borst te vormen. Herhaal deze sessie minstens twee tot drie keer per week. Neem alleen korte pauzes tussen sets en oefeningen om uw hartslag verhoogd te houden en het calorieverbrandingspotentieel van uw training te maximaliseren.

Stap 5

Doe minimaal 150 minuten matige cardiovasculaire oefeningen per week, of 75 minuten intense cardio. Dit helpt je calorieën te verbranden en toe te werken naar een dagelijks calorietekort, wat nodig is voor een gestaag gewichtsverlies. Goede cardio-activiteiten zijn onder andere hardlopen, joggen, fietsen, roeien, zwemmen, elliptische trainer en traplopen.

Stap 6

Consumeer 200 tot 400 minder calorieën dan u normaal elke dag doet om uw dagelijkse calorietekort te vergroten. Zorg ervoor dat elke maaltijd eiwitten, onverzadigde vetten, complexe koolhydraten, vitamines en mineralen bevat. Vermijd verwerkt en verpakt voedsel.

Middelen