Adviezen

Natuurlijk van eczeem afkomen

Natuurlijk van eczeem afkomen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Eczeem, ook wel atopische dermatitis genoemd, is een term die wordt gebruikt om een ​​groep huidaandoeningen te beschrijven die rode, jeukende, geïrriteerde plekken op de huid veroorzaken. Dermatoloog Dr. Gil Yosipovitch beweert dat vanaf 2008 17,8 miljoen Amerikanen eczeem hebben. Hoewel artsen actuele of orale behandelingen kunnen voorschrijven, lijden veel eczeem liever hun huid op natuurlijke wijze. Natuurlijke remedies kunnen de algehele gezondheid van uw huid verbeteren en eczeem behandelen.

Houd een dagboek bij van uw eczeemuitbraken. Omdat zoveel verschillende irriterende stoffen eczeem kunnen veroorzaken, moet je ontdekken wat je triggers zijn. Noteer de persoonlijke en schoonmaakproducten die u dagelijks gebruikt en het voedsel dat u eet, samen met de toestand van uw eczeem. Het kan zijn dat u allergisch bent voor een bepaalde zeep, wasmiddel of voedsel. Elimineer het product of voedsel voor een vermindering van symptomen.

Houd je huid goed gehydrateerd. De schade aan de huid die eczeem veroorzaakt, veroorzaakt jeukende gevoelens. Moisturizers kunnen rehydrateren en helpen een beschadigde huid te genezen. Gebruik een natuurlijke vochtinbrengende crème zonder parfums of kleurstoffen die uw huid verder kunnen irriteren. Karitéboter is bijzonder effectief bij het hydrateren van de probleemhuid.

Neem supplementen om de huid van binnenuit te genezen. Omega-3 en omega-6-vetzuren, vitamine A, vitamine C, bètacaroteen, vitamine E, siliciumoxide, zink en selenium zijn voedingsstoffen die huidirritaties kunnen verlichten en uw huid kunnen hydrateren. Eczeem zal van nature verminderen.

Zorg voor een levensstijl met een gezonde huid. Vermijd heet water, want hierdoor droogt je huid uit. Verlaag uw stressniveau omdat stress een bekende trigger voor eczeem is. Maak geen krassen op je eczeem-uitslag.

Tip

 • Neem contact op met uw arts als natuurlijke remedies uw eczeem niet verbeteren.

Tip

 • Eczeem-uitslag met een gebroken huid zijn broedplaatsen voor infectie. Let op tekenen van infectie, zoals rode, gezwollen huid of afscheiding. Bel uw arts als u denkt dat u een infectie heeft.Opmerkingen:

 1. Colum

  Ik ben eindig, mijn excuses, maar dit antwoord komt niet in de buurt van mij. Wie kan nog wat zeggen?

 2. Gull

  Dat?

 3. Roche

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik heb haast om aan het werk te gaan. Ik kom terug - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie geven.

 4. Searle

  Geweldig bericht, gefeliciteerd)))))

 5. Zulkikora

  Zeg alsjeblieft - waar kan ik hierover lezen?

 6. Harman

  I don’t understand what’s the matter, but my current 2 pictures were loaded. (((And finally you liked it! :)Schrijf een bericht