Adviezen

Thuis van orale spruw afkomen

Thuis van orale spruw afkomen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De medische term voor spruw is candida albicans. Spruw komt veel voor bij zuigelingen en is vaak niet erg ernstig. Wanneer spruw bij volwassenen wordt gevonden, wordt het echter ernstiger omdat het zich naar andere locaties kan verspreiden. Spruw presenteert als kleine witte blaren aan de binnenkant van de mond. Het is erg pijnlijk, waardoor het moeilijk is om te eten. Spruw kan worden veroorzaakt door slechte hygiëne of een ronde antibiotica.

Begin met het gebruik van Magic Mondwater. Uw arts kan dit voor u voorschrijven en het is ook veilig voor baby's om te gebruiken. Het zal je mond verdoven zodat je de pijn van de spruw niet voelt. Hiermee kunt u het juiste voedsel eten om van de spruw af te komen. Zuigelingen kunnen het gebruiken vlak voor een voeding, zodat de voeding niet pijnlijk is.

Eet yoghurt. Als uw baby ouder is dan vier maanden, kan uw arts u toestaan ​​hem wat yoghurt te geven. Alle volwassenen moeten één container yoghurt eten die het ingrediënt acidophilus per dag bevat totdat de spruw is verdwenen.

Vraag een arts om een ​​recept voor Fungilin zuigtabletten. Je kunt hierop zuigen en ze zullen werken om de schimmel in je mond te doden die de spruw veroorzaakt.

Vraag uw arts om Nystan orale suspensie als de zuigtabletten niet werken. Deze vloeistof is ook een antischimmelmedicijn dat kan worden gebruikt om spruw te verwijderen.

Tip

  • Als je te veel pijn hebt om je tanden te poetsen, meng dan wat waterstofperoxide met water en spoel het rond in je mond.

    Oefen goede hygiëne om spruw in de toekomst te voorkomen. Poets je tanden drie keer per dag en gebruik een mondwater.

Tip

  • Bel onmiddellijk uw arts als u na twee weken nog steeds laesies in uw mond heeft.


Bekijk de video: 10 Remedios Caseros Para Tratar La Candidiasis Oral (Mei 2022).