Adviezen

Hoe te piepen van allergieën te stoppen

Hoe te piepen van allergieën te stoppen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Meer dan 50.000.000 mensen in Amerika lijden aan allergieën, volgens de Astma and Allergy Foundation of America. Een veel voorkomende bijwerking van allergieën is piepende ademhaling. Piepende ademhaling wordt geproduceerd wanneer de luchtwegen van een persoon worden beperkt en lucht erdoorheen wordt geperst. De vernauwing van de luchtwegen kan een astmatische reactie veroorzaken als deze niet onmiddellijk wordt behandeld. Weten hoe te stoppen met piepen door allergieën is essentieel voor mensen die last hebben van allergieën en astma.

Stop met piepen

Neem vrij verkrijgbare antihistamine. Kies tussen de twee soorten allergiemedicatie: sedatieve antihistaminica of niet-sedatieve antihistaminica. Sederende antihistaminica, zoals difenhydramine, hebben de neiging krachtiger en effectiever te zijn, maar zullen een persoon slaperig en lusteloos maken (niet aanbevolen bij het autorijden of het bedienen van zware machines). Niet-sederende antihistaminica, zoals loratadine, komen meestal in doses van 12 of 24 uur en veroorzaken geen slaperigheid wanneer ze op de juiste manier worden ingenomen. Bepaal of u een arts moet raadplegen voor een medicijn op recept om uw allergieën te behandelen.

Neem een ​​slijmoplossend middel zoals guaifenesine om het lichaam te helpen bij het afbreken van eventueel slijm in de borst. Na 30 minuten van het gebruik van een slijmoplossend middel, dwing jezelf om te hoesten om effectief de keel en borstkas te ontdoen van slijm dat piepende ademhaling veroorzaakt.

Drink veel vloeistoffen om het lichaam voldoende water te geven om zichzelf te spoelen. Drink kruidenthee elke 15 tot 30 minuten zoals pepermunt of kamille om de ontstoken luchtwegen te verzachten. Drink andere hete vloeistoffen om de spieren die het piepen veroorzaken te ontspannen. Vermijd cafeïnehoudende dranken omdat deze de keel kunnen uitdrogen.

Vermijd allergenen die het piepen meer zullen irriteren. Vermijd triggers zoals tabaksrook, alcohol en huidschilfers van huisdieren. Blijf uit de buurt van slijmproducerende voedingsmiddelen en dranken zoals zuivelproducten, sterk verwerkte suikers en tarweproducten. Gebruik luchtfilters om irriterende stoffen in de lucht, zoals stof en pollen, te voorkomen. Blijf binnen om blootstelling aan allergenen buiten te minimaliseren.