Adviezen

Hoe push-ups gemakkelijker te maken met een stabiliteitsbal

Hoe push-ups gemakkelijker te maken met een stabiliteitsbal


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pushups zijn een effectieve oefening voor het bovenlichaam, maar niet iedereen heeft de kracht om een ​​traditionele pushup uit te voeren. Als u een nieuwe sporter bent, of herstelt van een blessure, biedt een stabiliteitsbal-pushup uitkomst. De balopdrukoefeningen zijn gemakkelijker op je bovenlichaam omdat de bal meer van je gewicht draagt. Je gewrichten en spieren zijn minder belast door de verminderde gewichtsbelasting. Gebruik de balopdrukoefening om je kracht op te bouwen voordat je doorgaat naar een volledige opdrukoefening.

Opdrukken

Push-ups versterken voornamelijk de spieren van je bovenlichaam, maar je zult andere versterkende voordelen van deze oefening ontvangen. Je borst, schouders en triceps, samen met je kern-, buik- en rugspieren, werken om je lichaam van de vloer te tillen. Je bilspieren en quadriceps blijven samengetrokken om een ​​rechte beenpositie te behouden. De toevoeging van dit onstabiele oppervlak vereist een sterke kern, maar het vermindert de werkbelasting op uw bovenlichaam.

Instructions

Plaats een stabiliteitsbal op de vloer. Kniel voor de bal. Vouw de bal om en plaats je handen op de vloer. Strek je benen en loop je handen naar voren totdat de bal op de voorkant van je dijen rust. Kijk naar beneden tussen je handen. Adem in, buig je armen en laat je borst naar de grond zakken. Houd deze positie een tot drie seconden vast. Adem uit, strek je armen en keer terug naar de startpositie. Voltooi één tot drie sets van vijf tot 15 herhalingen met een rustperiode van 60 seconden tussen de sets.

Wijzigingen

De push-up met de stabiliteitsbal is eenvoudiger dan een traditionele push-up, maar je kunt deze aanpassen om hem meer of minder uitdagend te maken. Plaats als een beginner de bal het dichtst bij het midden van uw lichaam. Deze positie vermindert de gewichtsbelasting op uw bovenlichaam en kern. Begin dus met de bal onder je heupen. Naarmate uw kracht verbetert, verplaatst u de bal weg van het midden van uw lichaam. Loop je handen naar voren totdat de bal op je benen, schenen of de bovenkant van je voeten rust.

Trainingstips

Als je doel is om kracht op te bouwen om traditionele pushups te kunnen uitvoeren, oefen dan niet je training dagelijks. Je spieren hebben 24 tot 48 uur nodig om te herstellen van krachttraining. Tijdens dit herstel worden uw spiervezels opnieuw opgebouwd en hersteld, wat uw kracht verbetert. Als je elke dag pushups uitvoert, breken de spiervezels af, wat leidt tot minder verbeteringen en een groter risico op letsel.Opmerkingen:

  1. Judy

    thema

  2. Flanagan

    En dat iedereen stil is? Voor mij persoonlijk veroorzaakte dit artikel een storm van emoties ... Laten we praten.

  3. Ndulu

    Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht