Adviezen

Hoe de schouderbladen te ontspannen

Hoe de schouderbladen te ontspannen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verkrampte schouderbladen zijn vaak de dader achter pijn in de bovenrug. Of het nu gaat om overmatig bewegen, een slechte houding of gewoon een pijnlijke rug, uw schouderbladen dragen veel druk van uw dagelijkse activiteiten. Geef ze een beetje liefde door ervoor te zorgen dat je een paar minuten de tijd neemt om echt te ontspannen terwijl je je omgeving aanpast om een ​​beter ondersteuningssysteem te creëren.

Stap 1

Ga rechtop in uw stoel zitten en stel u voor dat een onzichtbare draad uw hoofd naar het plafond trekt. Dit helpt een neutrale wervelkolom te creëren en de druk op uw schouderbladen te verminderen als gevolg van een slechte houding.

Stap 2

Rol je schouderbladen naar achteren, maak een volledige rotatie terug, dan naar beneden en dan weer naar voren, alsof je een letter "C" met je schouders tekent.

Stap 3

Druk je schouderbladen naar achteren en dan naar elkaar toe, alsof je een tennisbal ertussen probeert te knijpen. Houd deze rek 10 tot 15 seconden vast voordat u loslaat.

Stap 4

Til uw rechterhand op en plaats deze vervolgens in uw nek met uw vingertoppen naar beneden gericht. Reik vervolgens achter je rug met je linkerhand en probeer je vingertoppen te verbinden terwijl je je borstspieren strekt en opent. Houd 10 tot 15 seconden vast en laat los. Herhaal dit met je linkerhand in je nek en je rechterhand tot achter je rug.

Stap 5

Zoek naar de oorzaken van pijn in de bovenrug voor een langdurige behandeling van pijnlijke schouderbladen. Een te hoge bureaustoel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u over uw computertoetsenbord zakt. Over je stuur slaan of met je rug tillen kunnen ook een paar van de boosdoeners zijn. Tussen regelmatig rekken en aanpassingen aan uw omgeving, kan schouderbladkrampen minder frequent worden.Opmerkingen:

 1. Alhrik

  Ik bevestig. Het was ook bij mij. We kunnen over dit thema communiceren.

 2. Moogubar

  Schrijf in plaats van kritiek de varianten.

 3. Aod

  Denk bij het ontmoeten van een waardig persoon, na hoe hij hem in te halen. Als je een laag persoon ontmoet, kijk dan eens naar jezelf en jezelf ...

 4. Bryant

  Ik geloof dat je het mis had. Ik ben er zeker van. Ik ben in staat om het te bewijzen. Schrijf me in PB.

 5. Kajitilar

  en waar is de logica bij jou?Schrijf een bericht