Adviezen

Testosteron Pellet Vs. Injectie

Testosteron Pellet Vs. Injectie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Artsen kunnen hormoonbehandelingen voor mannen voorschrijven met het probleem van lage testosteronniveaus. Patiënten kunnen kiezen uit verschillende toedieningsmethoden, elk met zijn plussen en minnen, om dit hormoon te verkrijgen dat cruciaal is voor secundaire mannelijke geslachtskenmerken.

Gemak

Als u kiest voor injecteerbaar testosteron, moet u comfortabel een keer per week of eenmaal per twee weken kunnen injecteren. Als u pellets kiest, zal een arts deze arts onder plaatselijke verdoving implanteren. Een persoon met beperkte mobiliteit kan baat hebben bij het gebruik van pellets.

Risico's

De pellet kan zich een weg uit het lichaam banen, net zoals een splinter. Zelf toegediende injectables zijn echter niet zonder risico's. Het is mogelijk voor een patiënt om zenuwen of bloedvaten te doorboren tijdens het injecteren van testosteron. Geen van beide risico's is levensbedreigend. Een pellet die zich naar buiten werkt, kan vervelend zijn en een zenuw of ader raken kan pijnlijk zijn.

Tijd

Injecteerbare testosteron vereist een wekelijkse of tweewekelijkse tijdsbesteding. Uw arts injecteert twee tot drie keer per jaar pellets. De minder frequente aandacht die de pellet vereist, kan aantrekkelijk zijn als u een druk leven hebt.

Stabiliteit

Zoals met elk medicijn, zullen testosteronniveaus fluctueren met de therapie. Omdat de injectie wekelijks wordt genomen, levert het een minder stabiel niveau van testosteron op dan pellets. De pellets lossen maandenlang op en leveren een stabielere dosis af.

Kosten

Vanaf 2010 kosten pellets tussen $ 230 en $ 600, afhankelijk van hoeveel er zijn geïnjecteerd. Pellets kunnen twee tot drie keer per jaar worden geïnjecteerd. Injecteerbare testosteron kost $ 50 tot $ 150 per injectieflacon van 10 ml, die vier tot vijf maanden meegaat.Opmerkingen:Schrijf een bericht