Adviezen

Wat is cervicale subluxatie?

Wat is cervicale subluxatie?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Subluxatie is een chiropractische term die verwijst naar een verkeerde uitlijning van de wervels, meestal van ondergeschikte aard. De cervicale wervels zijn de wervels in de nek. Een cervicale subluxatie is gewoon een technische manier om een ​​verkeerde uitlijning van een wervel in de nek te zeggen.

Oorzaken

Subluxaties, cervicaal of anderszins, kunnen een aantal oorzaken hebben, waaronder trauma door een auto-ongeluk, vallen, slechte tiltechnieken en slechte houding.

Symptomen

Cervicale subluxaties kunnen symptomen veroorzaken, variërend van migraine tot tintelingen, slapeloosheid en evenwichtsveranderingen.

Gevolgen

In wezen creëert een wervel die niet goed is uitgelijnd met de andere wervels spanning op of strekt de zenuwen in het ruggenmerg en de zenuwen rond de wervelkolom. Dit verhoogt de kans dat zenuwsignalen niet goed worden verzonden.

Diagnose

De aanwezigheid van een subluxatie kan worden afgeleid door een chiropractor op basis van de symptomen die zich voordoen, maar de diagnose kan alleen worden bevestigd door evaluatie van röntgenfoto's van de nek.

Behandeling

Chiropractoren kunnen de subluxatie corrigeren door een handmatige aanpassing en oefeningen die thuis moeten worden gevolgd. Voor cervicale subluxatie kan een gespecialiseerd instrument worden gebruikt om de aanpassing uit te voeren, en tractie kan ook worden gebruikt als onderdeel van het regime.Opmerkingen:

 1. Mugore

  Ja, ik lees en begrijp dat ik niet begrijp waar ik het over heb :)

 2. Kabei

  U begaat een fout. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 3. Birkhed

  Dit is een zeer waardevol stuk.

 4. Bazuru

  Namelijk: er is alleen zwarte kaviaar, om te relaxen aan de Zwarte Zee en een zwarte, hele zwarte Audi te rijden!

 5. Masson

  Ik ben definitief, het spijt me, maar naar mijn mening is er een andere manier van de beslissing van een vraag.Schrijf een bericht