Info

De calorieën verbrand vanaf tien minuten op een bokszak


In sommige monotone trainingen kan het nadenken over de calorieën die u verbrandt de tijd helpen passeren. Laat bij het boksen uw caloriegerichte gedachten echter aan de deur van de sportschool. Een bokstraining waarbij je de bokszak raakt, is een effectieve manier om calorieën te verbranden om je fysieke fitheid te verbeteren, maar nadat je je handen hebt omwikkeld en je handschoenen hebt aangetrokken, richt je je aandacht alleen op je techniek.

Bokszak calorieën verbrand

Het raken van de bokszak, ook wel een zware tas genoemd, is een belangrijk onderdeel van de training van elke bokser. Sparen met een tegenstander of het raken van de focuspads van je trainer is misschien leuker, maar door aan de zware tas te werken, kun je je fundamenten, snelheid en kracht perfectioneren - allemaal terwijl je calorieën verbrandt. HealthStatus merkt op dat een persoon van 155 pond 69 calorieën verbrandt in 10 minuten na gebruik van een bokszak en een persoon van 185 pond verbrandt 83 calorieën in dezelfde training.

Bokszak Workout

Als u slechts 10 minuten de bokszak raakt, verbrandt u geen aanzienlijk aantal calorieën en helpt u ook niet om uw basiszaken te verbeteren. U zult uw houding, slag en beweging alleen verfijnen door herhaalde toewijding aan het raken van de bokszak en het uitvoeren van andere boksboren. Een typische bokstraining omvat zes tot acht ronden van drie minuten om de bokszak te raken met pauzes van één minuut tussen elke ronde.

Meer calorieën verbranden

Ga naar een bokssportschool en je ziet mensen twee soorten bokszaktrainingen uitvoeren. Sommige mensen kiezen voor een gebrekkige benadering, staan ​​stil en gooien zwakke stoten, terwijl anderen hun voeten in beweging houden en frequente combinaties van harde stoten gooien. De laatste benadering is de meest effectieve manier om calorieën te verbranden terwijl je de zware zak raakt en het simuleert ook het vechten tegen een tegenstander, wat je helpt je voor te bereiden op je eerste sparring-sessie. Ongeacht uw boksdoelen, houd uw tempo hoog terwijl u de bokszak raakt.

Overwegingen voor calorieverbranding

Als je boksen hebt geprobeerd met de bedoeling calorieën te verbranden om vet te verbranden, is het slaan van de bokszak niet de enige manier om een ​​gezonder lichaam te bouwen. Een typische bokstraining omvat joggen, gymnastiek zoals springende jacks en sparren, die elk snel calorieën verbranden. HealthStatus merkt bijvoorbeeld op dat een persoon van 155 pond 423 calorieën verbrandt in 30 minuten van sparringoefeningen, terwijl een persoon van 185 pond tijdens dezelfde training 505 calorieën verbrandt.

Middelen