Info

Calorieën Verbrand Winkelen


Als je naar het winkelcentrum gaat, hoef je niet alleen je portemonnee te oefenen; het kan ook je lichaam trainen. Tijdens het winkelen verbrand je calorieën die naar de winkel gaan, er doorheen lopen, in de rij staan ​​en je aankopen dragen. Je calorieverbranding gaat door wanneer je je aankopen mee naar huis neemt en opbergt. Uw exacte calorieverbranding is afhankelijk van uw gewicht en wat u tijdens uw reis doet.

Naar de winkel gaan

Hoewel de meeste mensen naar de winkel rijden, kunnen ze 30 minuten heen en terug fietsen, voor een totaal van een uur fietsen, bijna 300 calorieën verbranden als je 160 pond weegt, zeggen experts van Mayo Clinic. Joggen naar de winkel op een matige 5 mph verbrandt meer dan 600 calorieën per uur, terwijl wandelen op 3,5 mph verbrandt iets meer dan 300 calorieën in een uur. Als je niet naar de winkel kunt fietsen, wandelen of joggen, parkeer je ver genoeg weg om een ​​paar extra minuten te wandelen of joggen vanaf de parkeerplaats; je verbrandt nog steeds een paar calorieën.

Wandelen door de winkel

Wandelen door de winkel op een ontspannen 2 mph verbrandt ongeveer 200 calorieën per uur voor een persoon van 150 pond, volgens de website van de University of Hawaii Nutrition. Als u een power shopper bent en een beetje sneller loopt, zal uw calorieverbranding hoger zijn. Elke keer dat je reikt, strekt en buigt om toegang te krijgen tot merchandise, verbrand je nog een paar calorieën. Je kunt tijdens je shoppingtrip meer calorieën verbranden door de trap te nemen in plaats van de roltrap of lift. Winkelen voor drie uur wandelen in een winkelcentrum op 3,5 km / u kan resulteren in een calorieverbruik van 750 calorieën voor een persoon van 150 pond.

In de rij staan

In de rij staan ​​voor hulp of om te betalen voor uw aankopen verbrandt meer calorieën dan zitten, maar minder dan wanneer u verhuist. Verwacht voor elk uur dat je in de rij staat in de winkel ongeveer 175 calorieën te verbranden als je 150 pond weegt. Je kunt de calorieverbranding verhogen door te friemelen, je spieren te strekken of op je plaats te marcheren terwijl je wacht.

Pakketten vervoeren

Door uw aankopen te doen, kunt u extra calorieën verbranden tijdens uw shoppingtrip. Volgens de Calorie Lab-website verbrandt het vervoeren van kleine items zoals boodschappen de trap op tot 111 calorieën per 15 minuten voor een persoon die 150 pond weegt. Het dragen van uw jonge kind tijdens het winkelen draagt ​​ook bij aan uw calorieverbranding, tot 34 calorieën per 15 minuten. Als u zware artikelen zoals meubels koopt, verbrandt ze elke 15 minuten tot 136 calorieën.