Info

Brandt de Ab Roller Love Handles?


Je kunt met specifieke oefeningen geen vet uit specifieke delen van je lichaam verbranden. De ab-roller of een andere specifieke buikspieroefening zal geen vet verbranden of verminderen van je liefdesgrepen. Hoewel de ab-roller kan helpen de spieren onder je liefdeshandgrepen te versterken en aan te spannen, kunnen andere oefeningen effectiever zijn. Om je liefdeshandvatten te verbranden, voer je een oefenprogramma uit dat cardiovasculaire en krachttraining combineert. De eerste verbrandt vet over je hele lichaam en de laatste verhoogt je metabolisme en het vermogen om vet te verbranden.

De obliques

Liefdehendels treden op wanneer overtollig vet zich ophoopt over je schuine kanten. Je obliques bevinden zich aan weerszijden van je buikspieren. De externe obliques lopen schuin over je onderste ribben naar je bekken. Gelegen onder de externe obliques lopen de interne obliques van je heupbeen naar je onderste ribben. Je externe obliques helpen je bovenlichaam te roteren. Ze helpen je ook om opzij te buigen, je ribbenkast naar je bekken te verplaatsen en samen met je interne schuine vormen je taille te vormen.

Evaluatie van de Ab Roller

De ab roller is slechts marginaal effectief bij het bewerken van uw obliques. Een studie van de San Diego State University in opdracht van de American Council on Exercise gebruikte elektrocardiografie - EMG - apparatuur om de effectiviteit van 13 verschillende buikspieroefeningen te meten. Sommige hiervan waren de ab-roller, traditionele crunches, de stoel van de kapitein en de fietsmanoeuvre. Als een schuine oefening, de ab roller gerangschikt in de laagste tiende positie, en het negen gerangschikt als een abs oefening.

Effectieve oefeningen

Volgens de ACE-studie zijn de stoel van de kapitein en de fietsmanoeuvre de twee meest effectieve oefeningen voor uw obliques. Voor de eerste plaats je op de stoel van de kapitein met je rug tegen de rest en je benen naar beneden hangend. Adem uit terwijl je je knieën naar je borst tilt, pauzeert en vervolgens je benen laat zakken. Als je geen toegang hebt tot de stoel van een kapitein, doe je de oefening terwijl je aan een optrekstang hangt of terwijl je je gewicht op je onderarmen balanceert op de tralies van een dompelstation. Om de fietsmanoeuvre uit te voeren, ga je plat op je rug liggen met verhoogde schouders, je handen op je slapen en je benen omhoog met gebogen knieën. Bootst een fietsbeweging na door uw linkerknie naar uw rechter elleboog te trekken en vervolgens uw rechterknie naar uw linker elleboog.

Cardiovasculaire oefeningen

Om vet van uw obliques te verminderen, volgt u de richtlijnen voor lichaamsbeweging voor Amerikanen die worden aanbevolen door het Department of Health and Human Services. Doe minimaal 150 minuten per week cardiovasculaire oefeningen met matige intensiteit of 75 minuten per week cardiovasculaire oefeningen met intensieve intensiteit. Afhankelijk van uw mogelijkheden, levensstijl en voorkeuren, omvatten sommige van uw opties dansen, stevig wandelen, bergwandelen, wandelen, zwemmen, hardlopen, fietsen en aerobicslessen. U kunt ook cardiovasculaire apparatuur gebruiken in een sportschool zoals de loopband, trapklimmer, elliptische machine, roeimachine of hometrainer. Deze oefeningen verbranden vet als energie.

Krachttraining Oefeningen

De richtlijnen voor lichaamsbeweging bevelen ook ten minste twee dagen per week krachttraining aan. Deze verhogen uw spiermassa, wat helpt uw ‚Äč‚Äčmetabolisme te verhogen, waardoor het vermogen van uw lichaam om vet uit uw hele lichaam te verbranden, zelfs in rust, wordt verhoogd. Gebruik een combinatie van weerstandsapparatuur en losse gewichten in een sportschool, gericht op uw belangrijkste spiergroepen zoals uw borst, rug, schouders, benen, bilspieren en heupen. Als je liever geen sportschool gebruikt, doe dan lichaamsgewichtoefeningen zoals push-ups, pull-ups, handstand push-ups, lichaamsgewicht squats en lunges om dezelfde spieren te trainen.

Middelen