Info

Calorieën verbrande buizen


Of je het leuk vindt om via een besneeuwde heuvel naar beneden te gaan, door een zachte stroom of verbonden aan een speedboot, al deze activiteiten verbranden meer calorieën dan op je bank zitten. Er zijn twee hoofdsoorten waterslangen: geassisteerd en zonder assistentie. Alleen al op basis van de namen lijkt het erop dat zonder hulp meer calorieën zou verbranden, maar geassisteerde slangen - wanneer u door een boot wordt getrokken - is eigenlijk meer een training.

Buis zonder hulp

Zonder hulp tubing is wanneer je op een binnenband zit en zachtjes met de kreek of rivier rijdt - denk aan een luie rivier in het waterpark. Terwijl rivierslang meestal zit en geniet van het landschap, kun je uit de buis vallen op gebieden met snel bewegend water, waardoor je wordt gedwongen om te zwemmen om je buis op te halen. Afhankelijk van het type zwemslag dat u doet, kan het toevoegen van 30 minuten zwemmen aan uw dag van tubing tussen 180 en 488 calorieën verbranden, afhankelijk van uw gewicht.

Assisted Tubing

Assisted tubing gebruikt een boot om u door het water te verplaatsen in plaats van door de stroming. Met hulpbuizen houdt u een lang touw vast om u en de boot te verbinden, maar meestal ligt u op uw buik op de buis. Verschillende armspieren zijn bezig de hele tijd dat u geassisteerde slangen doet, die spieren opbouwt en calorieën verbrandt. Hoewel geassisteerde slangen en waterskiën niet identiek zijn, verbranden ze een vergelijkbare hoeveelheid calorieën - tussen 180 en 266 calorieën in 30 minuten, volgens Harvard Medical School.

Sneeuwslang

Snowtubing-bedrijven hebben meestal een soort gemotoriseerde assistentie om je terug naar de top van de heuvel te krijgen, maar als je op een heuvel in de buurt slangen moet je je eigen mankracht gebruiken om gereset te worden. Volgens 'Northern Virginia Magazine' kan snowtubing 477 calorieën per uur verbranden als je 155 pond weegt en de heuvel weer oploopt. Volgens de Marshfield Area Coalition for Healthy Lifestyles kunnen snowtubing echter wel 600 calorieën per uur verbranden als je je krachtig inspant.

Calorieverbranding verhogen

Zwemmen toevoegen aan je avontuur met waterleidingen kan extra calorieën verbranden, maar dat geldt ook voor watertrappen. 30 minuten water lopen kan tussen de 300 en 444 calorieën verbranden. Om de meeste calorieën per minuut in het water te verbranden, probeer je de kruip- of vlinderslagen, die beide 330 tot 488 calorieën in een half uur verbranden. Als sneeuwactiviteiten beter bij uw locatie passen, kan langlaufen maar liefst 355 calorieën verbranden in slechts 30 minuten.