Info

Kan 30 minuten op de loopband helpen u af te vallen?


Om gewicht te verliezen door een loopband te gebruiken, moet u intensief genoeg en vaak genoeg oefenen om een ​​calorietekort te creëren. De loopband kan een calorieverbrandend, vetverbrandend apparaat zijn dat u kan helpen dit doel te bereiken. Overleg altijd met uw arts voordat u met een trainingsprogramma begint om ervoor te zorgen dat u geen gezondheidsproblemen heeft waardoor u de loopband niet veilig kunt gebruiken.

Trainingsintensiteit

Het metabolisme van elke persoon - het niveau waarop u calorieën verbrandt - is anders. Dit betekent dat u 30 minuten op een loopband in hetzelfde tempo als een andere persoon kunt oefenen en meer of minder calorieën kunt verbranden. Een manier om ervoor te zorgen dat u voldoende calorieën verbrandt, is echter om op een geschikte intensiteit te oefenen. MayoClinic.com beveelt aan om minimaal 150 minuten per week in een gematigd tempo te sporten. Dit wordt beschouwd als een tempo dat ervoor zorgt dat je ademhaling versnelt en dat je na 10 minuten activiteit in het zweet uitbarst. U kunt ook profiteren van gewichtsverlies door krachtige trainingsintensiteit. Snel ademen en in het zweet breken na slechts enkele minuten activiteit kenmerken een hoge intensiteit.

Frequentie

U kunt afvallen door een loopband te gebruiken, op voorwaarde dat u meerdere keren per week traint. Dit vertaalt zich naar vijf trainingssessies van 30 minuten per week als u streeft naar een totaal van 150 wekelijkse minuten. Edward R. Laskowski, M.D., een arts die schrijft op MayoClinic.com, zegt echter dat je misschien langer moet trainen om af te vallen of specifieke fitnessdoelen te bereiken.

Daag jezelf uit

Verhoog uw calorieverbranding op de loopband door uw tempo te verhogen en / of de helling op uw loopband te verhogen, wat de spierkracht verhoogt die u moet doen om calorieën te verbranden. Bijvoorbeeld, een 160-pond persoon verbrandt 157 calorieën die 30 minuten lopen op een loopband gedurende 30 minuten op een loopband, terwijl hardlopen op een snelheid van 5 mph 303 calorieën verbrandt voor een persoon met hetzelfde gewicht die gedurende dezelfde duur traint, volgens MayoClinic.com.

De weg naar gewichtsverlies

Een pond gewicht is gelijk aan ongeveer 3500 calorieën, volgens de Go Ask Alice! health-resource website van Columbia University. Als u elke dag een tekort van 500 calorieën kunt maken, kunt u verwachten ongeveer 1 pond per week te verliezen. Als u alleen calorieën op uw loopband wilt verbranden, moet u zeven dagen per week in een tempo van 8 km / u lopen. Als u echter oefening op een loopband combineert met dagelijkse inspanningen om calorieën te verminderen, kunt u gewichtsverliesresultaten ervaren.