Info

Kan kickboksen u helpen af ​​te vallen?


Gewichtsverlies is het meest effectief door een combinatie van dieet en lichaamsbeweging. Kickboksen is een vorm van oefening die een groot aantal calorieën in een korte tijd verbrandt. Deze intense trainingstrend is te vinden in veel aerobe studio's en vult vaak sneller met deelnemers dan andere groepsfitnesslessen. Kickboksen is ook een mind-body workout omdat concentratie nodig is om de trappen en stoten te perfectioneren. Een kickboks-klasse bevat geen contactbewegingen die u bij traditionele kickboksen zou tegenkomen; klassen verhogen echter je hart en ademhalingssnelheid, waardoor calorieën worden verbrand, wat resulteert in gewichtsverlies.

Calorieën

Volgens de American Council on Exercise (ACE), een 135-pond. persoon die deelneemt aan 50 minuten kickboksen verbrandt ongeveer 350 tot 450 calorieën. Als je meer weegt, verbrand je een iets hoger aantal calorieën. Dit aantal is belangrijk omdat om gewicht te verliezen, u een tekort moet creëren tussen het aantal calorieën dat u eet en het aantal calorieën dat u verbrandt. Een pond is gelijk aan 3500 calorieën. ACE beveelt een doel van het gewichtsverlies van 1 tot 2 pond aan. per week. Bereik dit door uw calorieën elke dag met ongeveer 500 of meer te verminderen. Als kickboksen uw favoriete oefening is en u elke dag aan de les deelneemt, verwacht dan ongeveer 1 pond per week te verliezen.

Voeding

Wanneer u een caloriearm dieet combineert met kickboksen, neemt uw hoeveelheid gewichtsverlies toe. ACE stelt dat slechts 5 procent van de lijners succesvol is met gewichtsverlies, dus het toevoegen van een kickbokstraining aan uw inspanningen verhoogt uw succes. Praat met uw arts over het gezondste dieet en trainingsprogramma voor uw lichaam. Zorg voor voldoende calorie-inname om je kickbokstraining te ondersteunen, zodat je sterk en energiek blijft.

Hartslag

Je hartslag moet stijgen voor succes in je kickbokstraining. Uw verhoogde hartslag verhoogt de bloedtoevoer naar uw werkende spieren en draagt ​​bij aan de calorieverbrandende voordelen. Bepaal uw maximale hartslag (MHR) met een op leeftijd gebaseerde formule. Vrouwen, trek uw leeftijd af van 226. Mannen, trek uw leeftijd af van 220. De American Heart Association beveelt een trainingshartslag aan tussen 60 en 70 procent van uw MHR voor vet- en calorieverbranding. Vermenigvuldig uw MHR met 0,60 en 0,70 om uw bereik te bepalen. Lokaliseer tijdens uw training uw pols met twee vingers aan de onderkant van uw pols dicht bij uw duim. Tel de pulsen die je voelt in 10 seconden en vermenigvuldig het resultaat met 6. Je hartslag moet binnen je bereik vallen. Als uw hartslag te laag is, verhoogt u uw intensiteit. Als het te hoog is, vertraag je training.

Wat te verwachten

Zoek een klas met een gecertificeerde fitnessinstructeur of vechtsportinstructeur om ervoor te zorgen dat u veilige en effectieve training ontvangt. Verwacht verschillende stoten in de lucht te gooien, zoals jabs, haken en uppercuts. Als de trainingsfaciliteit bokszakken heeft, oefen je je handaanvallen op een zware tas. Je zult ook trappen gebruiken zoals trappen voor, achter, achter en roundhouse. Nogmaals, de meeste hiervan zullen geen contact maken tenzij u een tas gebruikt. De klas kan snelheidsintervallen gebruiken met springtouw, boxer-shuffling of bokszakken. Of je voert versterkende bewegingen uit, zoals pushups, situps en squats. De kickboks-klasse verbetert je gezondheid, verbrandt calorieën, leert je zelfverdediging en focust je geest.