Info

Kun je vet van je handen en voeten verliezen?


Als je overgewicht of obesitas hebt en een toename van vet in verschillende delen van je lichaam hebt ervaren, inclusief je handen en voeten, is het mogelijk om ze weer slank te maken. Het kan moeilijk zijn om vetverlies in deze gebieden onmiddellijk op te merken in vergelijking met gebieden zoals je buik en liefdeshandvatten. Maar het continu verbranden van calorieën door inspanning en het bewaken van je calorie-inname zal leiden tot vetverlies in al je probleemgebieden.

Spotreductie

U zult waarschijnlijk buikvet en andere grote vetophopingen in uw lichaam willen verbranden voordat u zich zorgen maakt over het vet op uw handen en voeten, maar met geen enkele oefening kunt u zich richten op vet voor verbranding. De American Council on Exercise meldt dat spotvermindering, een theorie die aangeeft dat je vet kunt verbranden door de spieren in het gebied te bewerken, een mythe is voor training. Laat u niet misleiden door infomercials voor gewichtsverlies of niet-geïnformeerde mensen in de sportschool; het is onmogelijk om alleen te richten op een vet gebied voor verbranding.

Een calorietekort maken

Ondanks de incidentele uitdagingen van gewichtsverlies, is de wetenschap achter het verliezen van vet eenvoudig. Als u vetverlies wilt ervaren, is het noodzakelijk om herhaaldelijk meer calorieën te verbranden dan u eet en drinkt. Dit proces wordt een calorietekort genoemd en is vaak haalbaar door frequente training te combineren met een caloriearm dieet. Als je je lichaam in een calorietekort houdt, leidt dit tot een gestaag vetverlies en bij een tekort van 3500 calorieën verlies je 1 pond vet. Het vetverlies dat je ervaart, zal door je hele lichaam zijn en als je consequent een calorietekort kunt handhaven, merk je vetverlies op van je handen en voeten.

Trainingsregime

Het trainingsschema dat u aanneemt in uw poging om gewicht te verliezen, moet aërobe oefening en krachttraining combineren. Aërobe oefeningen omvatten joggen en fietsen en zijn een effectieve manier om snel calorieën te verbranden. Plan om minimaal vijf uur per week aerobe oefeningen van matige intensiteit te doen. Krachttraining is geen effectieve calorieverbrander, maar het opbouwen van uw spieren kan u helpen uw gewicht te beheersen. Hoe meer spiermassa je opbouwt, hoe meer calorieën je lichaam gedurende de dag zal verbranden.

Caloriearm dieet

Een veel voorkomende manier om vet te krijgen is om een ​​calorierijk dieet te consumeren, maar om vet in je hele lichaam te verliezen, moet je wijzigingen aanbrengen in wat je eet en drinkt. Het is moeilijk om uw calorie-inname te verminderen door calorieën te tellen als u niet weet hoeveel calorieën u normaal gesproken binnenkrijgt. Breng in plaats daarvan kleine voedingswijzigingen aan om tot succes te leiden. Stappen om te nemen zijn eten van kleinere borden en kommen, weerstand bieden aan de drang om tussen de maaltijden te snoepen, desserts meerdere dagen per week te vermijden en de hoeveelheid alcohol die u verbruikt te verminderen.

Middelen