Info

Kun je afvallen met een indoor fiets?


Het is mogelijk om gewicht te verliezen met behulp van een hometrainer als je primaire vorm van oefening, maar je moet de manier waarop je het gebruikt variëren om je calorieverbranding te maximaliseren. Harvard School of Public Medicine schat dat een persoon van 125 pond meer dan 420 calorieën per uur verbrandt met matige intensiteit en 630 calorieën per uur in een krachtig tempo. 30 minuten trappen met dezelfde constante snelheid beperkt uw spiergebruik en laat u niet profiteren van alle voordelen die een hometrainer biedt. Mix je indoorritten voor de meest effectieve workout.

Beginner Training

Als je net begint te trainen met een hometrainer, zal een routine met matige intensiteit die je pedaalsnelheid of weerstandsinstellingen niet verandert je calorieverbranding niet maximaliseren, maar zal je geleidelijk helpen het uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen op te bouwen ' Ik moet intensievere trainingen uitvoeren die meer calorieën verbranden. Je doel als je de eerste twee tot drie weken een hometrainer begint te gebruiken, is om langer te trainen in plaats van harder. Als je eenmaal in een hartslag kunt trappen waardoor je 30 minuten zwaar blijft ademen, kun je beginnen met het wijzigen van je weerstandsinstellingen en trapintensiteit. Om aan de richtlijnen van de American Heart Association te voldoen, moet u vijf keer per week trainen, ongeacht de snelheid, zodat u 30 minuten kunt doorgaan zonder te stoppen.

Gemiddelde trainingen

Zodra u het uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen voor trainingen van 30 minuten heeft opgebouwd, begint u uw trapintensiteit tijdens uw trainingen te veranderen. Begin met een matig intense trapsnelheid om op te warmen. Verlaag na vijf minuten uw weerstandsinstelling en pedaal sneller totdat u een krachtige intensiteit bereikt, aan het hoge einde van het ademhalingsniveau kunt u doorgaan zonder te stoppen. Voeg sprints van 30 tot 60 seconden toe, trap zo hard als je kunt tegen een hoge weerstandsinstelling of zo snel als je kunt met weinig weerstand. Herstel na elke sprint met twee minuten trainen met lage intensiteit. Voeg een of twee minuten staan ​​op je pedalen om meer van je heupen, billen en quadriceps te gebruiken. Hoe meer sprints je doet en weerstand die je gebruikt, hoe meer calorieën je verbrandt. Veel fitnesscentra bieden aerobic spinninglessen, die hometrainers gebruiken om trainingen met meerdere intensiteiten te maken.

Geavanceerde workouts

Atleten kunnen calorieën verbranden en hun anaërobe conditie verbeteren voor sporten op een hometrainer met intervaltraining. Dit type training bestaat uit korte, intensieve sprints, gevolgd door langere herstelperioden. Afhankelijk van je conditie sprint je 30 tot 120 seconden, herstellend met langzaam, lage weerstand trappen gedurende twee tot vier minuten, gebaseerd op hoe lang je sprint was. Dit soort trainingen duren meestal slechts 10 tot 15 minuten, en kan een goede manier zijn om een ​​duurtraining te beëindigen.

Formaat fietstraining

Ongeacht wat voor soort training u uitvoert, gebruik elke keer hetzelfde formaat. Begin met een paar minuten fietsen van matige intensiteit op een laag weerstandsniveau om je spieren te strekken, ze op te warmen en je hartslag te verhogen. Voer uw training uit en eindig vervolgens met een cool-down van vijf minuten langzaam trappen met weinig weerstand om uw ademhaling weer normaal te maken. Stap van de fiets en strek je spieren, houd je strekken elk 20 tot 30 seconden vast.

Middelen