Info

Kun je afvallen door skaten?


Inline skaten, vaak aangeduid onder de handelsnaam Rollerblading, kan een leuke manier zijn om in meer fysieke activiteit te passen. In tegenstelling tot quad skates, die voorzien zijn van een set wielen aan de voor- en achterkant van de voetbasis, staan ​​inline skate wielen in één lijn aan de voet van de voet. Zodra je de beweging onder de knie hebt, biedt in-line skaten een serieuze calorieverbranding die in combinatie met een caloriearm dieet kan helpen bij het afvallen.

Gewichtsverlies

Gewichtsverlies treedt op wanneer u minder calorieën eet dan u verbrandt. Het creëren van een tekort van 500 calorieën per dag resulteert in een gewichtsverlies van één pond per week. Je kunt dit tekort creëren door minder te eten en meer te bewegen. Het combineren van de twee strategieën resulteert in het meeste succes, zoals blijkt uit leden van het nationale gewichtscontroleregister, een groep van meer dan 10.000 mensen die erin geslaagd zijn om een ​​aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen en dit lange tijd af te houden. Slechts 2 procent van de deelnemers aan het register verloor met succes gewicht met alleen bewegen en 6 procent met alleen dieet. Het American College of Sports Medicine zegt dat wekelijks 250 minuten aerobe oefeningen met matige intensiteit nodig zijn, zoals inline skaten, voor aanzienlijk gewichtsverlies.

Caloriebrand

De gemiddelde persoon van 155 kilo verbrandt 260 calorieën in slechts 30 minuten rolschaatsen. Als je meer weegt, verbrand je meer calorieën. Skaten verbrandt meer calorieën dan wateraerobics, gewichtheffen en wandelen met 4,5 km / u. Je moet echter werken om deze calorieën te verbranden. Gewoon bergaf rijden op je schaatsen zal geen resultaten opleveren.

Beginners

Een studie gepubliceerd in januari 1993 in het 'International Journal of Sports Medicine' wees uit dat inline skaten een effectievere cardiovasculaire oefening kan zijn dan fietsen, zolang je tijdens je sessie werkt. Je zult stoppen en veel beginnen als je voor het eerst leert om Rollerblade te leren, wat minder calorieënverbranding en cardio-opbouwende voordelen betekent. Neem andere fitnessactiviteiten op, zoals wandelen of aerobics, om calorieën te verbranden terwijl je leert.

Dieet

Skaten om af te vallen zal effectiever zijn als u ook uw dieet verandert. Verminder portiegroottes en maak gezonde keuzes, zoals bladgroenten, volle granen en magere eiwitten. Sla suikerhoudende voedingsmiddelen, geraffineerde granen en maaltijden met veel verzadigde en transvetten over.