Info

Buiktraining Oefeningen voor tienermeisjes

Buiktraining Oefeningen voor tienermeisjes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veel tienermeisjes worstelen met gewichtsproblemen tijdens de middelbare school wanneer de tijdsbesteding aan lessen en huiswerk toeneemt en de tijd om te oefenen beperkt is. De buikstreek is een veel voorkomende probleemplek bij meisjes op deze leeftijd. Het combineren van een gezond dieet met cardiovasculaire en krachttraining verbrandt calorieën en tonen spieren voor gewichtsverlies. Tieners moeten met een arts praten voordat ze aan een nieuw dieet of trainingsprogramma beginnen.

Kraken

Crunches zijn een klassieke buikspieroefening waarvoor geen apparatuur nodig is en die tienermeisjes overal kunnen doen. Om een ​​crunch te doen, ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de vloer. Plaats uw handen onder uw hoofd om uw nek te ondersteunen. Span je buikspieren aan en til je bovenlichaam enkele centimeters van de vloer. Houd een seconde of twee ingedrukt en laat deze zakken naar de startpositie om een ​​herhaling te voltooien. Doe 12 herhalingen, drie keer per week.

Planken

Planken betrekken je buikspieren omdat ze je evenwicht uitdagen. Om een ​​plank uit te voeren, ga je op je buik liggen met je benen uitgestrekt achter je en je onderarmen op de vloer, gebogen ellebogen. Span je buikspieren aan en til je lichaam van de vloer, balancerend op je onderarmen en tenen. Houd je rug recht en vermijd kromming of onderdompeling van je rug. Houd de beweging vijf seconden en lager ingedrukt om te voltooien. Houd de plank langer vast als je sterker wordt.

Squats

Naast het versterken van de buikspieren, werken squats ook de benen en billen. Dit is gunstig voor tienermeisjes die deelnemen aan sporten die beenkracht vereisen, zoals atletiek en voetbal. Om een ​​squat te doen, ga je staan ​​met je voeten op heupbreedte uit elkaar, armen langs je lichaam. Draai je lichaam om je heupen en laat je lichaam zakken alsof je in een stoel gaat zitten. Stop wanneer je knieën een hoek van 90 graden bereiken en keer terug naar de startpositie om een ​​herhaling te voltooien. Doe 12 squats, drie keer per week.

Enkele poot staat

Enkele pootstandaards vereisen geen apparatuur en je hebt minimale ruimte nodig om de verhuizing te doen. Het opnemen ervan in uw training werkt echter voornamelijk uw buikspieren. Om een ​​enkele beenstandaard te doen, ga je staan ​​met je voeten een paar centimeter uit elkaar, de knieën licht gebogen. Til een been ongeveer 3 tot 6 inch van de grond en buig daarbij je knie. Houd je been 10 tot 15 seconden omhoog voordat je naar de startpositie gaat. Herhaal de beweging met het andere been.Opmerkingen:

 1. Kagami

  Je begaat een fout. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 2. Chatwyn

  Het is jammer, dat ik nu niet kan uiten - het is gedwongen om te vertrekken. Ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag geven.

 3. Van Eych

  Ik smeek me niet kwalijk die tussenbeide kwam ... naar mij een soortgelijke situatie. We zullen het overwegen.

 4. Bevan

  Uh. Goosebumps zijn al verdwenen.

 5. Endre

  This - is healthy!Schrijf een bericht