Info

Hoe kan een voetballer een platte buik krijgen?

Hoe kan een voetballer een platte buik krijgen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voetballers kunnen op dezelfde manier een platte buik krijgen als iedereen: door minder calorieën te eten dan ze verbranden. Hoewel het niet mogelijk is om vet te verliezen in slechts één gebied, hebben voetballers veel opties om hun calorieverbruik te verhogen om gewicht te verliezen, wat betekent dat lelijke buikvet uiteindelijk zal verdwijnen om een ​​strakke buik bloot te leggen.

Dagelijkse caloriebehoeften

Veel factoren beïnvloeden hoeveel calorieën voetballers dagelijks nodig hebben. Over het algemeen verbranden volwassen mannelijke voetballers elke dag 21,4 tot 27,3 calorieën per pond lichaamsgewicht, volgens Sports Nutrition: Client Education Handouts, door Christine A. Rosenbloom. Volwassen vrouwtjes verbranden elke dag maar liefst 20,5 tot 22,7 calorieën per pond. Het exacte aantal calorieën dat u nodig heeft, is gebaseerd op verschillende factoren, waaronder uw trainingsschema, prestatie-intensiteit, leeftijd en externe activiteiten.

Een gezond dieet ontwerpen

Raadpleeg een geregistreerde diëtist of professionele sportvoedingsdeskundige voor een gezond dieet dat je helpt als voetballer te groeien en tegelijkertijd af te vallen. Het inzicht van een expert is belangrijk voor atleten die proberen af ​​te vallen. Je doel kan bijvoorbeeld zijn om buikvet af te stoten, maar om je als voetballer te ontwikkelen, is het ook van vitaal belang om de soorten voedingsstoffen die je eet te volgen. Voor een goede spierherstel en -ontwikkeling moeten voetbalspelers bijvoorbeeld elke dag voldoende eiwit eten - ongeveer 0,6 tot 0,8 g eiwit per pond lichaamsgewicht. Je hebt ook koolhydraten, vetten, water, vitamines en mineralen nodig om gezond te blijven. Met andere woorden, voetballers moeten evenveel aandacht besteden aan wat ze eten als aan hoeveel ze eten - het soort voedsel dat je eet en je totale calorie-inname. Een expert kan u persoonlijk advies geven.

Gewichtsverliesdoelen

Als u eenmaal een uitgebalanceerd, caloriearm dieet heeft, moet uw doel zijn om 500 tot 1.000 meer calorieën te verbranden dan u elke dag eet. Dit resulteert in een veilige, langzame hoeveelheid gewichtsverlies - die ongeveer 1 tot 2 pond per week is, volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Sneller dan dat is geen veilige aanpak, en langzamer betekent dat je je training of je calorie-inname moet aanpassen.

Oefening opties

Naast het spelen van voetbalspellen kun je ook voetbaloefeningen doen om je calorieverbranding te verhogen. Bijvoorbeeld sprinten, schieten op doel, oefenen met dribbelen en deelnemen aan teamoefeningen verhogen allemaal het calorieverbruik terwijl tegelijkertijd voetbalvaardigheden worden ontwikkeld. Buiten het veld ontwikkelen joggen, fietsen en zwemmen cardiovasculair uithoudingsvermogen, en krachttraining ontwikkelt kracht en kracht, allemaal terwijl extra calorieën worden verbrand. Uiteindelijk, als je toegewijd blijft aan je dieet en trainingsprogramma, zal je lichaam voldoende vet afwerpen om je maag te onthullen.

Ontwikkel spiertonus

Afvallen zal je buikzak verwijderen, wat leidt tot een plattere buik. Het ontwikkelen van spierspanning maakt uw maag steviger. Spiertonus is een continue, gedeeltelijke samentrekking die ontstaat na frequente inspanning. Met andere woorden, met regelmatige lichaamsbeweging zullen uw buikspieren te allen tijde gedeeltelijk worden gebogen, waardoor ze prominenter worden. Om een ​​grotere spiertonus te ontwikkelen, neem je buikversterkende oefeningen op in je routine, zoals crunches, fietsen, beenheffen en je buik strak houden in de plankpositie.Opmerkingen:

 1. Senon

  Je hebt geen gelijk. We zullen bespreken. Schrijf in PB.

 2. Tilton

  ja, ja, ja, laten we eens kijken

 3. Blagdan

  Ik dank voor de informatie, nu zal ik geen dergelijke fout begaan.

 4. Timon

  the prop appears

 5. Maulrajas

  Ik ben zeker op het verkeerde pad.Schrijf een bericht