Info

Buiktraining voor een dikke buik


Het plat maken van een dikke buik vereist een combinatie van voeding en lichaamsbeweging. Het elimineren van voedingsmiddelen met veel suiker en zetmeel en het eten van meer groenten en alleen mager vlees zal de calorie-inname verminderen. Cardiovasculaire oefeningen zoals wandelen, joggen of fietsen zullen meer calorieën verbranden. De combinatie zal vet verwijderen. Buikspieroefeningen kunnen dan de buikspieren aanspannen en die grote buik plat trekken. Raadpleeg echter uw arts voordat u begint met afvallen of een trainingsprogramma.

Wandelen

Lopen lijkt misschien geen buikoefening, maar de Mayo Clinic beveelt stevig wandelen aan als een zachte manier om je taille te trimmen. Een uur wandelen, zegt Mayo, zal 200 tot meer dan 300 calorieën verbranden in een persoon van 160 pond, afhankelijk van de snelheid van de wandeling. U moet 3500 calorieën verplaatsen om een ​​pond te verliezen. Lopen dient ook als een goede warming-up voor meer intense buikspieroefeningen.

Pilates

Pilates-oefeningen bieden zowel cardio- als krachtvoordelen. Een basisbeweging is honderd. Ga op je rug liggen met je voeten van de vloer en je knieën gebogen zodat je schenen evenwijdig aan de vloer zijn. Strek je benen tot een hoek van ongeveer 45 graden en til je hoofd en schouders op, til je armen op en pomp ze krachtig drie of vier centimeter van de vloer. Andere variaties veranderen arm- en beenbewegingen.

Planken

Planken zijn een andere basale oefening voor de buik, gedaan met de voorkant naar beneden of opzij. Voor een voorste plank, ga met je gezicht naar beneden op je ellebogen en knieën liggen, strek je benen en til je lichaam 30 tot 60 seconden recht tussen ellebogen en tenen. Doe een vergelijkbare beweging aan je zijde, houd je lichaam een ​​minuut op een elleboog en een voet. Varieer de voorste plank door één arm tegelijk op te tillen en de zijplank door je lichaam naar de zijkant te draaien, terwijl je je maag recht houdt.

Rekken

Een andere eenvoudige training is de arm- en beenrek. Til op uw handen en knieën uw rechterarm en linkerbeen en vervolgens uw linkerarm en rechterbeen op, 15 tot 20 keer aan elke kant. Ga dan plat op je buik liggen met je handen onder je schouders en doe een "cobra", til je schouders op van de vloer met behulp van je kernspieren, niet omhoog duwen met je handen. Probeer je heupen op te tillen om het moeilijker te maken.

Lunges en Squats

Lunges en squats helpen ook. Sta op en val naar voren door met één been naar buiten te stappen. Buig je achterste been zodat je knie bijna de vloer raakt en draai je lichaam naar de ene kant en vervolgens naar de andere. Houd gewichten in uw handen en til de arm op aan de achterkant van het been terwijl u uitvalt voor meer intensiteit. Ga met je armen naar voren staan ​​en buig je benen om op je hielen te hurken en draai je armen naar een kant. Wissel van kant bij elke squat.

Middelen