Info

Cardio voor het verbranden van borstvet

Cardio voor het verbranden van borstvet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Borstoefeningen, inclusief pushups, bankdrukken en borstdips, zullen je borstspieren versterken, maar deze oefeningen alleen zullen het borstvet niet elimineren. Omdat je geen enkel deel van je lichaam kunt zien trainen, is de enige manier om borstvet te elimineren door af te vallen. Cardiovasculaire oefening verbrandt honderden calorieën per uur, en sommige cardio-activiteiten omvatten bewegingen van het bovenlichaam die borstspieren activeren en versterken. Omdat spieren metabolisch actiever zijn dan vet, moet je cardiovasculaire activiteiten uitvoeren, waaronder krachttraining om meer calorieën te verbranden en sneller borstvet te verwijderen.

Elliptische trainer

Elliptische trainers verbranden dezelfde hoeveelheid calorieën als veel high-impact aerobe oefeningen zonder stress op uw gewrichten te plaatsen. Volgens Harvard Health Publications verbrandt een persoon van 185 pond 400 calorieën in 30 minuten met elliptische training. Deze oefening verhoogt niet alleen je hart- en longcapaciteit terwijl je je onderlichaam verstevigt, maar heeft ook handgrepen die je kunt trekken en duwen om de spieren in je armen en borst te activeren. Voer minimaal vijf keer per week 30 tot 60 minuten elliptische training uit om het vet uit uw borst te verminderen terwijl u de spieren in uw lichaam verstevigt.

Dual-Action hometrainer

Net als elliptische trainers werken fietsen met dubbele actie het boven- en onderlichaam terwijl ze veel cardiovasculaire voordelen bieden. In tegenstelling tot ligfietsen hebben fietsen met dubbele actie beweegbaar stuur dat op het bovenlichaam aangrijpt. Een persoon van 185 pond verbrandt elke 30 minuten meer dan 450 calorieën met krachtig fietsen, volgens Harvard Health Publications, en door je armen te bewegen tijdens het fietsen kun je nog meer calorieën verbranden. Dual-action fietsen zijn verkrijgbaar bij sommige sportscholen en kunnen worden gekocht voor thuisgebruik. Gebruik, indien beschikbaar, een fiets met dubbele actie in plaats van een traditionele stationaire cyclus om je arm- en borstspieren te trainen terwijl je vet verbrandt.

Roeimachines

Roeiers zijn cardiovasculaire machines met een lage impact die calorieën verbranden terwijl ze de spieren in je boven- en onderlichaam versterken en strekken. Roeiers bootsen de bewegingen van het bovenlichaam na die nodig zijn om een ​​boot te roeien, waarbij de spieren in je borst, armen en schouders worden aangesproken. Roeimachines kunnen ook meer dan 250 calorieën verbranden in slechts 30 minuten, volgens Harvard Health Publications. De meeste roeiers hebben meerdere weerstandsniveaus, waardoor u de intensiteit van uw training kunt verhogen terwijl u uw calorieverbrandingspotentieel maximaliseert. Gebruik roeimachines wanneer u lichaamsvet wilt verbranden, borstspieren wilt opbouwen en tegelijkertijd uw flexibiliteit wilt vergroten.

Circuit training

Circuittraining wisselt krachtopbouw en aerobe activiteiten uit. Volgens het tijdschrift Fitness kan circuittraining 30 procent meer calorieën verbranden dan cardiovasculaire oefeningen alleen, en het minimaliseert de verveling die gepaard gaat met het uitvoeren van een oefening voor een langere periode. Je kunt elke krachtopbouwende oefening in je circuittraining opnemen, inclusief squats, situps en crunches, of je kunt vasthouden aan krachttraining die de borstspieren ontwikkelt, zoals pushups. Doe 10 tot 12 minuten aan aerobe activiteit, zoals touwtjespringen, op zijn plaats rennen of sprinten, gevolgd door twee tot drie minuten aan krachttraining om het tempo te versnellen dat uw lichaam het borstvet verbrandt en uw borstspieren verstevigt.