Info

Een cardiotraining krijgen als het regent


Cardio-oefening, ook wel aerobe oefening genoemd, omvat grote spiergroepen en verhoogt uw hartslag, waardoor uw hart en uw longen worden versterkt. Terwijl joggen, skaten en fietsen allemaal goede cardiotraining zijn, hoef je niet naar de sportschool te gaan om met een loopband, hometrainer, stepper of andere machine in je cardio te komen als het regent. Als alternatief kun je je thuis concentreren op circuits met een hoge intensiteit en effectieve aerobe routines creëren die je hele lichaam laten werken. Een pauze van joggen, skaten of fietsen vereist ook dat u verschillende spieren gebruikt, waardoor de voordelen van uw oefening toenemen. Concentreer u op zeer intensieve gymnastiek om effectieve aerobe routines te creëren die uw hele lichaam werken.

Zoek een trainingsgebied

Kies een ruimte met een zacht oppervlak om de impact van het springen te verminderen. Een vloerbedekking of houten vloer met sommige geven zijn goede keuzes. Zorg ervoor dat het plafond hoog genoeg is om je armen op te heffen en te springen, indien mogelijk. De kamer moet wat ventilatie hebben en niet te warm zijn, omdat je je lichaamstemperatuur en zweten verhoogt. Zet wat gekoeld water, een handdoek, een radio, ventilator of andere gemakken die je maar wilt in de kamer. Trainen voor de tv kan een goede keuze zijn als u wilt volgen met een trainingsprogramma onder leiding van een fitnessinstructeur.

Opwarmen

Haast je niet op volle kracht aan een cardiotraining. Neem twee of drie minuten om je spieren op te warmen en geleidelijk je hartslag te verhogen. Jog of spring op zijn plaats, zwaai met je armen, voer snelle lunges uit of doe een paar jacks. Bewaar statische rekoefeningen of rekoefeningen voor later.

Oefening

Gebruik een verscheidenheid aan oefeningen die gericht zijn op je armen, rug, kern en benen. Probeer gymnastiek zoals squats, lunges, jumping jacks, burpees, bergbeklimmers, crunches, pushups, situps en dips, uitgevoerd tussen twee stoelen of tegen een bank. Voeg om de 10 minuten een minuut of twee touwtjespringen en rennen toe om dingen af ​​te breken. Verhoog uw hartslag tot het maximale niveau dat u 30 minuten of langer kunt handhaven. Als u denkt dat u zo hard werkt dat u moet stoppen, verlaag dan uw snelheid. Probeer te praten terwijl u traint - als u het niet kunt, werkt u te hard. Om een ​​circuittraining te maken, werkt u 30 seconden hard en neemt u vervolgens een korte pauze om te herstellen voordat u met de volgende oefening begint. Neem na 10 minuten een pauze van één of twee minuten om te herstellen voor de volgende ronde oefeningen en om een ​​glas water te drinken.

Kalmeer

Stop een cardio-routine niet. Verlaag geleidelijk uw activiteit in de loop van vijf minuten om uw hartslag en lichaamstemperatuur te laten dalen. Loop door de kamer en hef je armen op en neer om eenvoudige lichaamsbewegingen te maken. Wanneer je klaar bent met je cooldown, rek je je spieren uit en houd je de rek 30 seconden vast.

Middelen